KezdőlapHírekPletykaXiaomi Mi Mix 2s mellé jönnek még finomságok

Xiaomi Mi Mix 2s mellé jönnek még finomságok

Mint azt már tudjuk, március 27-én jön az új szupertelefon, a Xiaomi Mi M ix 2s. Viszont ezt eddig nem tudtuk, hogy egyedül mutatkozik e be, vagy hoz másokat is magával.

A legfrissebb pletykák szerint nem egyedül jön, hanem többed magával, ezek közül is egy új terméket emelnénk ki, a Xiaomi Mi AI mini hangszórót, pontosabban Little Love Student MINI Edition-t.

Az új hangszóró képei a megszokottnak híven a Weibo felületén jelent meg, ami a kép alapján nagyon hasonlít egy nagyobb Xiaomi termékere, a rizsfőzőre. 🙂 A hangszóró tetején elhelyezett vezérlő gombokkal lehet állítani a hangerőt (jobbra-balra) és a zene indítását, megállítását (fent-lent). A zene mellet valószínűleg más média anyag is majd rendelkezésünkre fog állni, mint a hangoskönyvek, rádió, stb. Ezen felül a beépített 4 mikrofon figyeli a hang parancsokat, amit a hangszóró tetején négy oldalt találunk meg. A mesterséges intelligenciának köszönhetően nem kell majd a fizikai gombokat, vagy a hozzá tartozó appot használnunk, ha a funkciók között szeretnénk váltani, vagy hangerőt kezelni.

Sajnos több nem derül ki az új, második generációs hangszóról, de az elődjéhez képest, ami még 2016 júliusában jelent meg, nem fog kevesebb szolgáltatást tartalmazni, legfeljebb kevesebb akkumulátor időt kapunk. Bár ez sem biztos az új hardvereknek köszönhetően egyre kevesebb az energia felvétel, így kisebb aksival is ugyan olyan mértékű működési időt kapunk, mint a régi készülékhez képest.

A méret, akkumulátor és ár csökkenésével próbálja a cég követni a trendet és helytállni a piacom, hisz olyan ellenfelekkel kell szembenézni, mint az Apple, Amazon és a Google. Reméljük ezen okos készülékek gyártásánál már gondoltak a globális értékesítésére és nem csak kínai nyelvet ért a kis kütyü. Várjuk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img