KezdőlapHírekPletyka Rejtett utalások a Xiaomi 8-as plakátokon? Van pár tippünk!

[PLETYKA] Rejtett utalások a Xiaomi 8-as plakátokon? Van pár tippünk!

Ami teljesen biztos, hogy Mi8 és MIUI10 tuti lesz a május 31-ei bemutatón, amit már hivatalosan is megerősítettek. Lei Jun a Xiaomi vezérigazgatója Weibo felületen elárulta nekünk, hogy több termék is bemutatásra kerül a nagy eseményen. A legtöbb esetben egy esemény vagy termék reklámja, plakátja, stb. mindig tartalmaz arra utaló nyomokat. Rajongók hada esett neki a nagy nyolcas plakátnak, hogy minden egyes pixelét átnézve kiderítsenek valamit. Hát itt vannak a tippek.

A pirosan bekarikázott részek egyesek szerint a bemutatandó telefonokat jelölik, az az összesen hármat. Ezek lehetnek az Mi7, Mi8 és Mi8 Plus. A feketén bekarikázott rész jelzi a Mi Band 3-at, ami már biztos bemutatásra kerül. A zöld színnel bekarikázott rész a vezeték nélküli töltést jelentheti, hisz a Mi Mix 2s után már minden Mi sorozatú Xiaomi telefonban megtalálható lesz. És ott a nagy nyolcas, aminek integrált áramkör felülete van ez pedig a saját processzorra, a Surge S2-re utal.

Viszont a mai plakátban is fel lehet fedezni némi utalást

A hatos számot ábrázoló háztető közepén elhelyezkedő kék vonalak jelzik a képernyő alá helyezett ujjlenyomat olvasót. Viszont a szám teste szimbolizálja, az előlapi 3D arcfelismeréshez elengedhetetlen strukturált 3D fénymodult, mint ahogy a pletykák is szólnak hetek óta. Nem beszélve Sherlock Holmes Mituról…

Fú de nagyon várjuk már! 😀

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img