- Hirdetés -
()

5 napot nem bírna ki senki, hogy ne leplezze le a várva várt csodamasinériát? Néha olyan kiábrándító, hogy már ennyire tudunk mindent előre a közelgő termékről és nincs az a HÚHA érzés bemutatókor. Nem hogy a bejárati plakátot, már a telefon dobozát is lefotózták “lelkes” Xiaomi dolgozók…

Talán mintha megnézték volna a videóimat és sikerült a dupla hátsó kamerát a házba rejteni? Mintha nem lógna ki… :) A plakátról sok újdonság nem tudható meg, lesz noch (hurrá), teljes képernyő 18:9 képaránnyal, dupla hátsó kamerával, szelfi vaku, minden féle GPS, SD845, AI, tikláb házikó kisszék.

A GPS az elején azért van kiemelve, mert a Mi 8 kettős frekvenciájú GPS-t fog kapni. Ez egy új GPS vevő, amely nagyobb pontosságot nyújt, mint a jelenleg elérhető. A technológiát a Broadcom egy tavalyi konferenciáján jelentették be. A Broadcom szerint a GPS és egyéb navigációs műholdrendszerekkel működő új vevőegység, mely 30 centiméteres pontosságot kínál a jelenlegi 5 méteres pontosság helyett. Ezenkívül, körülbelül 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, és javítja a helyalapú szolgáltatásokat, alkalmazásokat mobiltelefonokra, tabletekre és hordozható eszközökre.

A Broadcom chipjét a BCM47755-nek hívják, és azt ígérték, hogy az idén megjelenik a készülékekben. Nem tudjuk pontosan, hogy ez a Mi 8-ban van e, de a poszter szerint ez a telefon lesz az első a világon, amely kijön az új GPS technológiával.

És láááám itt az Mi8 doboza! Szép fekete, mint a Mix sorozat. Különleges, 8. évfordulós csomagolás. Na de mi derül ki róla? Elejéről semmi különös, nagy nyolcas jelenti a Mi nyolcadik verzióját. Oldalt szintén kis szék bokor 8, az az Mi8. Na de a hátulja az érdekesebb. Próbáltuk jól kinagyítani, nem sok sikerrel, de azt igazolja, amit már eddig is tudunk. Dupla, 20MP hátsó fő kamera, 16MP mellék kamera, 20MP szelfi kamera (3D arcfelismerés), AI támogatással. Qualcomm Snapdragon 845 SoC AI támogatással, különlegesen nagy pontosságú GPS (amit fentebb írtunk), USB-C csatlakozó 3,5 Jack adapterrel, dupla SIM, TD-LTE B20 nélkül, 6GB RAM és 64GB háttértár.

Már csak ötöt kell aludni!!! :D

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -