Elindult a MIUI 10 kínai zárt béta tesztelő toborzás

1929
- Hirdetés -

Pont egy hét van hátra, hogy végre megismerjük az új telefonok mellett a MIUI újabb, 10-es verzióját. 2018.05.31-én Shenzhen városában rendezik meg az idei év legnagyobb bemutatóját, hisz a Xiaomi most ünnepli nyolcadik évfordulóját is, szóval nagy meglepetésre is számíthatunk.

 

Xiaomi MIUI 10

A MIUI zárt béta teszteléséhez mindig megvannak a követelmények, nem csak a felhasználó tudásában, de megfelelő eszközzel is rendelkeznie kell. Így az új felület teszteléséhez az alábbi készülékekkel kell rendelkezni, vagyis az új rendszer kínai béta ezeket a telefonokat támogatja.

Mi sorozat

Mi 3, Mi 4, Mi 4s, Mi 4c, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5x, Mi 6, Mi Max, Mi Max 2, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2, Mi Note 3

Redmi sorozat

Redmi Y1, Redmi Y1 Lite, Redmi Note 3, Redmi Note 3 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi 3 Prime, Redmi3X, and Redmi Pro

(A lista nem teljes, a Xiaomi hivatalos bejelentésekor korrigálni fogjuk)

A béta tesztelésre mától lehet jelentkezni a kínai MIUI-fórumon itt. A regisztráció egészen a bemutatóig tart és addig kiválasztják azokat a szerencséseket, akik részt vehetnek a MIUI 10 első béta teszteken.

MIUI 10 zárt béta

Mit lehet tudni a MIUI 10 kapcsán?

A MIUI 10 úgy hirdeti magát, hogy “gyorsabb, mint a villám”. Tehát a MIUI 9-nél is gyorsabb lesz, mivel azt annak idején úgy hirdették, hogy olyan gyors mint a villám. Elméletileg az Android 5 Lollipop alapú készülékek már nem fogják megkapni a Xiaomi rendszerének új verzióját. A főbb telefonok, amik már Oreo alapú MIUI-val rendelkeznek, azokba az új, Android P alappal érkezhet a Xiaomi felületének 10-es verziója.

Néhány képernyőkép az új MIUI 10-ről

MIUI10 promoMIUI10 screenshot 1MIUI10 screenshot 2MIUI10 screenshot 3MIUI10 screenshot 4

- Hirdetés -