KezdőlapHírekPletyka Kiszivárgott a Xiaomi jövőbeli telefonok listája

[PLETYKA] Kiszivárgott a Xiaomi jövőbeli telefonok listája

Itt vagyunk 2018 májusában és már egy csomó jó készülékkel ismerkedhettünk meg, nem csak telefonok, smart cuccok, ruházat, stb. volt a porondon. De ha azt gondoljuk, hogy az év hátralevő részében még egy pár telefon fog megjelenni, nagyot tévedtünk. Már ha hihetünk a lenti listának.

A lista, többnyire kiadatlan termékekből áll, de szerepel benne már 2 telefon, amivel már megismerkedtünk, Mi Mix 2s és a Redmi S2. Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság honlapján olvasható lista alapján hátra van még 15 telefon kiadása egészen 2023-ig. Csak érdekesség ként, a Redmi S1 a Redmi S2 után fog megjelenni? Apropó úgy látszik a Mi és a Redmi vonalon meg fog jelenni egy új “S” sorozat, ami úgy látszik a fő vonal olcsóbb kivitele lesz. Ezen felül a nagyon várt Mi7 kap egy olcsóbb Mi7 Lite verziót és a Mix sorozat még idén folytatódhat. Redmi sorozat is beáll az Android ONE programba Redmi A1 és A2 telefonokkal és a Redmi 5 sorozat is folytatódik, talán még idén jönnek a 6-os verziók.

Bár ezt a listát bárki le tudná írni, hisz egyértelmű telefonok is vannak benne, persze az újaknak is örülünk.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek