KezdőlapTermékekAkciókNégy ügyes Xiaomi-eszköz a konyhába

Négy ügyes Xiaomi-eszköz a konyhába

Hogyan lehet rizst főzni, vizet forralni vagy ebédet készíteni okosan, Xiaomi-eszközökkel? Íme pár tipp.

Magyarországon is jól ismerik a Xiaomi telefonokat, és tech-kütyüket, de sokaknak újdonság, hogy a gyártónak számos más műszaki és háztartási termék is van a palettáján. A kínálat olyan széles, hogy a család minden tagjának találhatunk megfelelő ajándékot, meglepően jó árakon. Cikksorozatunk ehhez a kereséshez nyújt segítséget, most olyan eszközöket ajánlunk, amik nagyban megkönnyítik a konyhai munkákat.

1. Okos rizsfőző

Égetett már oda rizst? Piláfnak főzi vagy inkább jó ragacsosra, de egyikért sem rajong? Ha arra vágyik, hogy tökéletesen elkészíthessen egy hamisítatlan keleti rizsételt, akkor érdemes úgy csinálni, ahogy a keletiek. Például egy okos rizsfőzővel. A MiJia indukciós magasnyomású okos rizsfőző fajtától és ételtől függően különböző programok szerint készíti el a rizst. A csatlakoztatható okostelefonos alkalmazással a kívánt recepthez igazítja a rizsfőzést, lehet időzíteni is, sőt telefonunkra küld jelzést, ha végzett a főzéssel. Letisztult, minimalista dizájnja révén minden 21. századi konyha stílusához jól illik, a konyhai kalandokra nyitottak, a rizsen kívül más ételek elkészítésére is használhatják.
54.990,- Ft

2. Okos vízforraló

Egy vízforralón alapállapotban nincs mit variálni: beleöntjük a vizet, felforralja, kikapcsol. De mi van, ha a különleges teákért rajongunk? Vagy ha olyan ételeket készítünk, amikhez fontos, hogy pontosan tudjuk, milyen hőfokú vizet használunk? A Mi Kettle okos vízforraló tökéletes partner ehhez: egyrészt tudja, az alapokat: felforral és kikapcsol. Emellett viszont  szabályozhatjuk azt is, milyen hőfokra melegítse fel a vizet, és beállíthatjuk, hogy tartsa is azon hőfokon, mindezt okostelefonos alkalmazással.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 12.990,- Ft

3. Okos főzőlap

Tart attól, hogy kifut a tej, vagy túlfő a krumpli? A Xiaomi Mi DCL01CM indukciós főzőlappal könnyen elkerülhetjük ezeket a konyhai csapdákat. Főzhetünk lobogó vízben, vagy épphogy gyöngyöztetve, de képes az étel melegen tartására is.  Az okoseszközt mobilos applikáción keresztül is beállíthatjuk, sőt, mobilunkra küld értesítést, ha megfőtt az étel, vagyis nem is kell feltétlenül mellette ácsorogni. Formatervezett, hozzáillő lábossal, konyhánk éke is lehet.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 29.990,- Ft

4. Turmixgép

A Xiaomi Ocooker turmixgép nem ígér mást, mint hogy gyorsan és könnyen elkészíthei vele a reggeli smoothie-t, vagy turmixot, amit egyből vihet is magával a praktikus tartóval és kiöntővel ellátott műanyag kulacsban, ami a turmixgép keverőedénye is egyben. Csak beledobja a gyümölcsöket, megpörgeti a gépet, kicseréli a fedőt, és már viheti is. 

Ára a Xiaomishop.hu-n: 14.990,- Ft

A cikket a xiaomishop.hu webáruház szponzorálta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek