KezdőlapTermékekAkciókHat Xiaomi ajándék, amivel új fénybe boríthatja otthonát

Hat Xiaomi ajándék, amivel új fénybe boríthatja otthonát

Fényesen okos megoldások a plafonra, az íróasztalra, a szekrénybe vagy az ágy mellé. 

A Xiaomi nem csak telefon és tech-kütyü, bár kétségkívül erről ismert leginkább. Az otthon saját innovációs központként is működő és a különböző fejlesztéseket saját márkaneve alatt forgalomba hozó kínai gyártónak számos, az élet mindenféle területén jól használható terméke is van. A széles kínálatból a család minden tagjának találhatunk ajándékot, most azok közül válogattunk, amikkel egyszerűen dobhatja fel otthona fényeit. 

1. Okos éjjelilámpa

A színskála összes színét megjeleníteni képes Xiaomi Mi éjjelilámpával hangulatának megfelelő színbe varázsolhatja hálószobáját. Legyen akár akár tompa narancsos fény az esti olvasáshoz, vagy fényes napsárga a friss ébredéshez, pár ujjmozdulattal beállíthatja a megfelelőt. Sőt, az okos éjjelilámpa wifi és bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, és a Xiaomi Mi Home okosotthonos alkalmazásával távolról is ki-be kapcsolható, vagy időzíthető, mikor, milyen színbe borítsa az ágy környékét.

Ára a Xiaomishopban: 18.990,- Ft

 

2. Asztali lámpa

Ágyunk mellett másik fontos helyszíne otthonunknak az íróasztalunk. Itt tanulunk, dolgozunk, intézzük ügyeinket otthonról. Nem mindegy milyen megvilágítást választunk. A Mijia Smart LED asztali lámpa fényét éppen aktuális tevékenységünkhöz illeszthetjük. Olvasó-módban a legoptimálisabb színhőmértsékletet és fényerőt biztosítja könyv- vagy újságolvasáshoz; fókusz-módban bizonyos, általunk meghatározott idő után villogással figyelmeztet arra, hogy ideje lazítanunk; PC-üzemmódban a monitor kékfény-sugárzását ellensúlyozó színhőmérsékletet biztosít; gyermek-módban a gyermekek látásához leginkább illeszkedő fényt bocsát ki, így bátran ajánlható akár kisiskolások íróasztalára is. Letisztult dizájnja minden stílusú otthonba illeszkedik. 

Ára a Xiaomishopban: 11.990,- Ft

3. Szenzoros, hordozható éjszakai lámpa

Nem szeret éjjel a villanykapcsoló után tapogatózni az előszobában? Szeretné jobban átlátni, mi van a szekrényben? Nagyobb biztonságban érezné magát, ha bármilyen mozgásra fénybe borulna a helyiség, de nem akar bonyolult rendszer kiépítésével vesződni? A Xiaomi Yeelight szenzoros éjszakai fényforrás révén mindezt egyszerűen megteheti. A hordozható, mágneses, illetve akasztóval is ellátott fényforrást bárhova rögzítheti. Infravörös érzékelőjével azonnal bekapcsol, ahogy mozgást észlel, és beálltításának megfelelően erősebb vagy gyengébb fénnyel világít. Nincs szükség vezeték kiépítésére, mert akkumulátoros, ami egy töltéssel akár négy hónapig is képes üzemelni.

Ára a Xiaomishopban: 5990,- Ft

4. Okosizzó

Bármilyen csillárt, falikart, kislámpát megokosíthat a Xiaomi Phlilips ZhiRui okos, ledes villanykörtéjével. A wifin keresztül a Xiaomi Mi Home okostelefonos alkalmazásában az égőnek szinte minden paraméterét beállíthatjuk: milyen színhőmérséklettel, milyen fényerővel, mikor világítson, és mikor kapcsoljon ki. Ezeket persze tetszés szerint variálhatjuk is, este elalvás előtt lágyabb, reggel ébredés után élesebb fényt.

Ára a Xiaomishopban: 4490,- Ft

5. Színes okosizzó

Nemcsak egy okosvillanykörte, hanem egy színes okosvillanykörte. A Yeelight színes okosizzónak széles spektrumban állítható a színhőmérséklete, és 16 millió színárnyalat visszaadására is képes. Ha akarja nyugtató, pihentető fényt szolgáltat az esti pihenéshez, vagy színes fényeket a házibulihoz. Paraméterei a Xiaomi Mi Home okostelefonos alkalmazásával állíthatók. Pár tapintás a telefonon, és ön határozza meg, mikor milyen fénnyel világítson, és mikor sötétedjen el.

Ára a Xiaomishopban: 7490,- Ft

6. Színes LED-szalag

Odavan a rejtett hangulatvilágításért? Színes fényjátékkal dobná fel a karácsonyi vagy szilveszteri hangulatot? A Yeelight Aurora LED-szalaggal otthona bármelyik helyiségébe képes lehet saját kezűleg, lakáskultúra-magazinokba illő hangulatvilágítást varázsolni. Az alapállapotban 2 méteres szalagot 10 méteres hosszúságúig bővítheti, ragasztócsíkjával szinte mindenféle felületre rögzítheti, wifi-kapcsolatán keresztül pedig a Mi Home okostelefonos alkalmazással hangulatának megfelelő színűre és fényerejűre állíthatja, sőt, megfelelő kiegészítőkkel akár hangvezérléssel is működtetheti.

Ára a Xiaomishopban: 12.990,- Ft

A cikket a xiaomishop.hu webáruház szponzorálta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek