ajándékSokan elsősorban a telefonokkal azonosítják a Xiaomit, pedig a kínai gyártó kínálatában műszaki és háztartási cikkek széles palettája megtalálható. Annyira széles, hogy a család minden tagjának találhatunk megfelelő ajándékot, meglepően jó árakon. Ebben a cikksorozatban ehhez próbálunk segítséget nyújtani, legelőször is a család nőtagjainak.

Nőként gyakran esünk abba a hibába, hogy nem tudunk kiszakadni a zokni, ital, férfikozmetikai-csomag szentháromságból, ha párunk vagy férfi családtagunk megajándékozásáról van szó. Ezeket is rendre a nagy karácsonyi bevásárlás végén, idegeskedve, kapkodva szerezzük be – tisztelet a kivételnek.

Ennek azonban segítünk elejét venni, ezzel a néhány trendi ajándék ötlettel, amivel emlékezetessé tehetjük az ünnepet legyen szó férjünkről, barátunkról, nagybácsinkról vagy sógorunkról és sorolhatnánk… Mit tartogat számukra a Xiaomishop.hu a telefonokon túl?

1. Porszívó

Xiaomi porszívó

Kapásból egy porszívó? Igen, egy autós porszívó! Hozzátartozónk jó eséllyel bolondja az autójának, és szívesen ápolgatja. A Xiaomi Roidmi M8 autós akkus porszívóval nem csak vezetékes vacakolás nélkül tudja a túrabakancsból kipotyogott sártól, a Lilike és Petike által az ülésre hullajtott perecmorzsáktól vagy az öreg Smafu-kutya ezüstös szőrétől megszabadítani a belteret, de elintézi a kárpitokban megbúvó atkákat is. Ajjaj, lehet, hogy valójában magunkat is meg akarjuk vele ajándékozni?

Ára a Xiaomishop.hu-n: 49.900,- Ft

2. Elektromos roller

ajándék ötlet: Xiaomi elektromos rollerDe mi van akkor, ha férfihozzátartozónk nem is olyan lelkes az autózásért, mert unja a dugókat de buszra a világ minden pénzéért sem ülne? Akkor nem is lehetne klasszabb ajándék egy elektromos rollernél. A Xiaomi Mijia M365 rollerrel akár 30 kilométert is megtehet egy feltöltéssel, és dupla fékrendszerével nem csak visszatáplálja az akkumulátort, de biztonságosan megáll, még akkor is, ha maximálisan kihasználja 100 kg-os teherbírását. Maga a roller ráadásul alig több mint tíz kilós, így könnyen felemelhető, bárhova magunkkal vihetjük. Elől fényszóró, hátul féklámpa teszi jobban láthatóvá, különleges extrája a tempomat és a mobilapplikáció, amivel akár műszerfallá is alakíthatja mobilját. Akit esetleg a jármű ex-lex helyzete zavar, annak megnyugtató lehet, hogy egy kormányrendeletben már megvan milyen járműkategóriának tekintik majd: egyszerű közlekedési eszköz.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 129.990,- Ft

3. Borotva

Xiaomi borotva

Lehet, hogy túl kézenfekvő ajándék ötletnek tűnik, de arcszőrrel küzdő hozzátartozóinknak kellemes meglepetés lehet egy hatékony villanyborotva. A Xiaomi Soocas S3 villanyborotva flexibilis 3D-fejének köszönhetően könnyen hozzáilleszthető minden arcformához, erős motorja és dupla pengéi révén pedig garantáltan simára borotválja az arcbőrt. IPX7-es védelme megkönnyíti tisztítását: csak lemossuk a csap alatt. Akkumulátora USB-n tölthető, és elegendő energiát biztosít az akár egy órás folyamatos használathoz.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 12.990,- Ft

4. Autós mobiltöltő, zenelejátszó és FM-transzmitterautós töltő, zenelejátszó, FM-transzmitter

A Roidmi-Mojietu 3s egy igazi svájcibicska az autó és a mobil összekapcsolására: szivargyújtó-töltő és bluetooth-lejátszó egyben. A legtöbb androidos és Apple-telefonnal kompatibilis. Beépített akkumulátorfeszültség-érzékelőjével óvja a rákötött mobilt: figyelmeztet az ingadozó feszültségre, Mobilos alkalmazásával pedig könnyen átjátszhatók a mobilos hangos tartalmak az autó rádiójára, legyen szó zenéről netrádióról, hangoskönyvről.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 5690,- Ft

5. Hátizsák

ajándék ötlet: Xiaomi hátizsákLaptop, iratok, töltők, tollak. Manapság nehéz úgy munkába indulni, hogy zsebre vágjuk a tárcát és magunkra kanyarítjuk a szvettert. Valamiben muszáj cipelni a mindennapi feladataink elvégzéséhez szükséges dolgokat. A Mi Business 26L hátizsákban mindent belerámolhat férjünk, a laptoptól kezdve a fontos iratokon át fényképezőgépig és telefontöltőkig. Akár egy teljes drónszettet is elnyel, és védelmez: külső burkolata vízlepergető és ellenáll a fizikai behatásoknak. 30 kilogrammig terhelhető, de párnázott vállpántjainak köszönhetően telepakolva sem kényelmetlen a viselése.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 15 990,- Ft

A cikket a xiaomishop.hu webáruház szponzorálta.