A legjobb Xiaomi ajándék karácsonyra: ajándékkártya!

192
- Hirdetés -
()

December eleje van, épp itt az ideje elgondolkodni a karácsonyi ajándékokról, kinek milyen Xiaomi cuccot vegyünk? Hát ez jó kérdés. Bár sokan tudják pontosan, hogy mit szeretnének, de vannak sokan, akiknek csak halovány elképzelésük van. Na meg ott vannak azok, akik “fogalmam sincs mire van szükségem de biztos Xiaomi kell” családtagok. Segítek! A legjobb, ha nem a terméket, hanem ajándékkártya formájában adjuk oda ajándékba! Hogy miért? Ezért!

A legjobb Xiaomi ajándék karácsonyra: ajándékkártya!

Biztos előfordult már sokakkal az a kínos helyzet, hogy tudtuk, hogy mit szeretne a másik, mégis véletlen mást vettünk neki. Más márkát, más színt, vagy valami nem passzolt az elképzelésével. Nem mindenki high-tech kütyü szakértő, főleg nem az idősebb korosztály!

Kellemetlenség

Neked kell visszavinni a boltba, ráadásul az eredeti blokkal, ami már eleve cinkes. Ha pedig nem offline lett véve, akkor visszaküldeni az üzletnek egy kész rémálom. Na de mi van, ha nem hazai boltból van, akkor meg még kényelmetlenebb a történet. A boltban meg magyarázkodni, hogy te kaptad, de nem jó, cserélnéd, vagy visszakéred az árát. Aztán az üzlet dolgozóját is el kell viselni a két ünnep között, ahol te vagy 287-ik ezzel a “kamu dumával”. És akkor mi a megoldás?

Megoldás

Ezekre a problémákra nyújt mindig megoldást, ha nem magát a terméket vesszük meg szerettünknek, hanem a bolt nyújtotta vásárlási utalvány. Óriási élmény, ha maga választhatja ki azt, amire vágyik és vásárolhatja meg. Persze ugyan úgy megmarad az ajándékozás öröme és érezni fogja az illető, hogy ez az ajándék, nem az utalvány!

Magam is voltam már így, mikor nem tudtam meghatározni pontosan, hogy melyiket szeretném és felvetettem az vásárlási utalvány ötletét. A családnak nem kellett agyalni a vásárláson, eldugni, csomagolni, és nekem sem kínos mosollyal megköszönni azt, amire semmi szükségem.

Nem kell visszavinnem, visszaküldenem, nincs vele semmi probléma. Egyszerűen levásárlom az adott boltban és máris azt kapom karácsonyra amire mindig is vágytam!

Xiaomi Ajándékkártya

A legjobb Xiaomi ajándék karácsonyra: ajándékkártya!

A xiaomishop.hu hivatalos webáruházban feltűnt a napokban egy új termék, ami egy ajándékkártya. Az ajándékkártya, ami egy virtuális vásárlási utalvány, de lehet kuponnak is hívni, ami levon ennyit a vásárlás értékéből. Hat előre meghatározott értékkel vehetsz most ajándékkártyát:

  • 5.000 Ft
  • 10.000 Ft
  • 20.000 Ft
  • 30.000 Ft
  • 40.000 Ft
  • 50.000 Ft

Persze egy jó kis Xiaomi vagy Redmi telefonhoz kicsit több kell, de már az is nagy segítség lehet, hogy felével, harmadával beugrunk az ajándékba.

Ajándékkártya vásárlása és felhasználása

Az ajándékkártyát ugyan úgy kell megvásárolni a xiaomishop.hu webáruházba, mint bármelyik Xiaomi vagy Redmi terméket. Azonban, mivel ez egy virtuális termék, így egyszerre nem veheted meg fizikai termékkel. Erre figyelj, szal ne tedd a Xiaomi 13T Pro mellé, mert nem fogja engedni kifizetni a rendszer. Külön-külön viszont már igen. Ha megvan, akkor kapni fogsz egy KUPON KÓDOT! Bizony, egy kódsort fogsz kapni, amit vagy ráírsz kézzel egy szép ajándékkártyára, vagy eleve egy kártyakészítő oldalon digitálisan megszerkeszted és kinyomtatod. Így adhatod át karácsonykor.

>> ITT VEDD MEG <<

Ha minden jól ment, akkor az ajándékozott az alábbiak szerint használhatja fel az ajándékot. A xiaomishop.hu webáruházban lehet csak és kizárólag felhasználni. Regisztráció nélkül is lehet ott vásárolni, de érdemes beregisztrálni, mert később szuper ajánlatokkal bombáznak és még pontokat is gyűjthetsz, hogy azt később kedvezményre beváltsd. Na szóval bent van a kedves rokon és kiszemelte a megfelelő kütyüt. A fizetésnél meg lehet adni egy kupon kódot, ami az ajándékkártyán szerepel. Ekkor levonásra kerül a teljes összeg, ha drágábban vesz valamit, mint a kártya értéke. De ha olcsóbb terméket választott ki, akkor sincs gond, mert a rendszer jegyzi, hogy az adott kártya értékéből mennyit vásárolt le. Sajnos ezt az értéket, mármint a fennmaradó értéket, nem lehet a weboldalon figyelemmel követni, ehhez az ügyfélszolgálat segítségét kell kérni. De maga is követheti, hisz rajta lesz a számlán!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -