KezdőlapOkos OtthonMég (1) dolog: holnap elárulja a Nothing

Még (1) dolog: holnap elárulja a Nothing

A Nothing végre bemutat valamit holnap. A márka rejtélyesen felfedte a Twitteren, hogy „még (1) dolog”, de mi az? Lássuk.

A Nothing némileg a béna szó szinonimája volt. A márka jó néhány dologgal ugratott, de valójában még nincs semmi a képen. Ezúttal a cég a Twitteren „holnap bejelentést” tett a Twitteren, és egy kép is van a tweethez csatolva.

A megosztott képen egy okostelefon ívelt oldalai láthatók. Van benne hangszórórács, USB Type-C port, mikrofon és antennasávoknak csíkok. Nincs fejhallgató-csatlakozó a telefonon. A képre „még (1) dolog” van írva, amiről nem tudni, hogy a készülék nevéről vagy valami közleményről van szó, amit holnap szeretne nyilvánosságra hozni a cég.

Minden rejtélyesnek tűnik, és újra felvisz minket arra hype-vonatra, amelyet a márka kezdete óta húzott. Azonban ne felejtsük el a holnapi dátumot, április 1. Lehet, hogy valami áprilisi tréfa, vagy akár bejelentés is, ki tudja.

A Nothing célja hasonló élmény nyújtása, mint az Apple. Úgy tűnik, hogy a tweettel a cég az Apple-t utánozza One more thing, még egy dolog kifejezéssel. Azok számára, akik nem tudták, „még egy dolog” volt Steve Jobs népszerű mondata az Apple-eseményekből.

Valószínűleg egyébként inkább áprilisi tréfa várható, hiszen a cég neve pont azt jelenti, hogy semmi, de ezt jelenleg nem lehet biztosra mondani. Holnap kiderül.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img