Új funkciók a WhatsAppban: interaktívabb hangüzenetek

450
- Hirdetés -
()

A WhatsApp folyamatosan frissíti platformját. Interaktívabb hangüzenetek érkeznek a titkosított csevegőappba.

A Meta tulajdonában lévő népszerű üzenetküldő platform jelenleg olyan új funkciókat tesztel, mint az üzenetreakciók, a szavazás funkció és a több eszköz támogatása is. Az új funkciók azonban ezzel még nem érnek véget. Azon is dolgozik, hogy továbbiakat hozzanak létre, amelyek javítják a hanginterakciókat.

Interaktívabb hangüzenetek: Piszkozat előnézet, a felvétel szüneteltetésének és folytatásának lehetősége, a csevegésen kívüli lejátszás, a lejátszás folytatása, és a hullámforma megjelenítése – ezek várhatóak.

A hangüzenetek küldése a WhatsApp-on 2013 óta létezik. Bár nem ez a platform fő fókusza, a cég szerint átlagosan 7 milliárd hangüzenetet küldenek naponta. Tehát egyértelműen az alkalmazás népszerű funkciója, és nem meglepő, hogy a cég még tovább kívánja javítani.

Az egyik közelgő funkció közé tartozik az Chaten kívüli lejátszás funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akkor is hallgassák meg a hangüzeneteket, ha kívül esnek az eredeti csevegésen. Ez nagyon kért funkció volt, és az életminőség változását jelenti.

Ezenkívül a felhasználók hamarosan szüneteltethetik és folytathatják a felvételeket is. Egy másik újdonság, hogy az új piszkozat előnézeti funkción keresztül először meghallgathatja hangüzeneteiket, mielőtt elküldené azokat. Végül a hullámforma vizualizáció vizuálisan ábrázolja a hangüzenet hangját.

Megjegyezném, hogy ezen funkciók szinte mindegyikét régóta tudja már a nyílt forráskódú, átlátható finanszírozású Signal, mely ugyanolyan titkosítással rendelkezik, mint a WhatsApp, viszont jobb az adatvédelme, és összességében minden szempontból megbízhatóbb. Nem véletlenül ajánlotta Elon Musk is.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -