- Hirdetés -
()

A Xiaomi mindig jó hírnevet szerzett a szoftverek támogatásával kapcsolatban, hiszen a frissítések hosszú évek alatt folyamatosan jöttek. A Xiaomi jócskán meghaladta az általában 18 hónapos frissítések szabványos vonalát, amelyet más Android gyártók gyakorolnak. Egy példa szerint a legújabb MIUI 9 az Android Nugátot olyan eszközökhöz hozza, amelyek eredetileg a Jelly Bean-hez érkeztek, mint a Xiaomi Mi 2s. Emlékeztek még az ötéves Android verzióra?

Mi2s… igen akkor egy legenda volt azok körében, akiket nem vakított el a Samsung-Sony-LG-HTC-Apple hatalmas felhője és képes volt bevállalni egy ismeretlen kínai gyártó feltűnően keresett készülékét.

De mint azt a legutóbbi bejegyzésünkben is írtuk, a régebbi telefonok támogatása teljesen megszűnt. Tehát a 2015 előtt napvilágot látott telefonok heti szintű támogatása megszűnt, ezzel teret adva az új készülékekre gyártott MIUI rendszer javításának és optimalizálásának. Ez persze nem csak a kínai romra értendő ami alapja az európai rajongók közkedvelt Xiaomi.eu romjainak és a hazánk legkedveltebb MIUIHU romjának, hanem a Global is megszűnik.

Mondhatni egy korszak zárul le. Kicsit szomorkodunk, kicsit örülünk neki, hisz ezzel mindig jobb lesz a jövő, a fejlesztők több energiát és időt tudnak fordítani a jelen készülékek tökéletesítésére.

A szóban forgó készülékek, Xiaomi Mi 2, Mi 2S, Redmi Note 4G, Mi 4i, Redmi 2, Redmi 2 Prime és Mi Note még idén megkapják az utolsó Stabil MIUI9 frissítést, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa azoknak, akik még tovább használják ezeket a csodákat vagy új gazdájuk megelégedéssel ismerkedjenek a jelen kor legkiemelkedőbb márkájával.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -