KezdőlapKiemelt hírekFontos bejelentés, megszűnik 10 telefon kínai MIUI ROM támogatása!!!

Fontos bejelentés, megszűnik 10 telefon kínai MIUI ROM támogatása!!!

Kedves MIUI rajongók!

A MIUI ROM-ot rendszeresen frissítették azóta, hogy első verzióját 2010. augusztus 16-án kiadták. A MIUI Csapata elkötelezte magát amellett, hogy a legjobb élményt nyújtja az összes eszköz felhasználóinak. A MIUI teljesítménye folyamatosan javul, és jobb és jobb rendszerteljesítményt biztosít minden felhasználó számára. A MIUI legjobb teljesítményének biztosítása érdekében azonban határozott döntést kellett hozni a 10 eszköz frissítésének felfüggesztéséről, miután hosszas beszélgetés és értékelés történt az eszközök, az aktív felhasználók, a hardver teljesítménye stb. miatt.

MIUI 9 Kína fejlesztői ROM (zárt béta és nyilvános béta)
2017. november 16-tól kezdődően a következő 10 eszköz MIUI 9 kínai fejlesztői/béta ROM frissítése felfüggesztésre kerül, mind a zárt béta, mind a nyilvános béta verzió: Mi 2, Mi 3, Mi Note, Mi Note Pro, Mi Pad, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 1

MIUI 9 kínai stabil ROM
MIUI 9 kínai stabil ROM-ot fogunk biztosítani a fenti eszközök felhasználói számára (Redmi 1 kivételével). A MIUI Stabil ROM 9.1 és a MIUI Stabil ROM 9.2 lesz kiadva a jövőben, hogy a felhasználók élvezhessék a villámgyors utolsó MIUI 9-et. A telepítési módszert később adjuk meg. Kérjük, maradj a fórumban. Köszönjük türelmedet és megértésed.

Megjegyzés:
1. A Mi 3 ugyanazt a kódot használja, mint a Mi 4. Ezért a Mi 4 MIUI ROM-ot letöltheted és telepítheted a Mi 3 telefonra. De a kompatibilitás miatt a rendszer stabilitása nem garantált.
2. Nincs MIUI 9 Stabil ROM a Redmi 1 számára hardverkorlátozások miatt.

Ami számunkra lényeges, mivel ez a kínai romokra érvényes, a MIUI Magyarország romjai is megszűnnek és a Xiaomi.eu úgyszintén. Global romokról még nincs hír, nem is szeretnék rémhírt terjeszteni a megszűnéssel kapcsolatban. Ha van valami változás a global romokkal kapcsolatban, azonnal megírjuk a hiteles információkat.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img