Bejelentették a Mi Note 3 4/64GB-os változatát

714
- Hirdetés -

Szeptemberben a Xiaomi bemutatta a Mi Note 3-at, amely 6 GB / 64 GB és 6 GB / 128 GB-os változatokban érkezett. Az ára nem épp baráti, lényegében a gyengébb SoC ellenére drágább, mint a Mi6. Nem sokkal a forgalmazás elindítása után hírek érkeztek a színvariáció bővülésről, melyet maga Lei Jun erősített meg. Biztosra a fehér színt említette. Majd újabb hírek jöttek, hogy a Xiaomi aktuális reklámarca, Kris Wu 27. születésnapjára egy limitált kiadással kedveskedik a gyártó az énekes/színész/reklámarc Kris Wu nevének arany színben a hátlapra  festésével, és egyedi témával.
Röviddel a bevezetés után, az árcédula a 64 GB-os modell esetén 346 dollárt, míg a magasabb, 128 GB-os verzió estén 406 dollárt mutatott.
Most egy olcsóbb változatot jelentettek be, mely valószínűleg még sikeresebb lesz. Ez a változat 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárolóval rendelkezik, meyének ára 301 dollár. Ez a bevezető kínai nagyker ára, amennyiért a viszonteladók kapják. Saját tippem alapján 110e forint lehet a hazai ára, ami még mindig erős. Az értékesítés november 23-án Kínában kezdődik. November 11-től pedig a szintén “olcsósításon” átesett Mi6 is kapható 4/64GB-os változatban is, némileg drágábban.

A RAM kivételével semmi más nem változik. Még mindig egy Snapdragon 660 CPU hajtja, 5,5 hüvelykes 1080p-s IPS LCD kijelzővel. Kettős hátsó kamerarendszert használ, két  12MP-es szenzorral (nagylátószögű lencse esetén optikai képstabilizátorral). A frontkamera 16MP-es. A tápellátást egy 3.500 mAh-s akku biztosítja.

 

- Hirdetés -