KezdőlapHírekKözel a Mi 11 globál verzió, megkapta az FCC tanusítványt

Közel a Mi 11 globál verzió, megkapta az FCC tanusítványt

A Mi 11 büszkélkedhet a világ első Snapdragon 888-cal szerelt telefonja címmel. Ennek érdekében a Mi 11-et már tavaly december végén kiadták, de csak Kínában, a globál verzió még várat magára, viszont megkapta a Szövetségi Kommunikációs Bizottság, vagyis az FCC tanúsítványát, így valószínűleg közel már a megjelenés. Pletykák szerint februárban lehet esedékes..

A jelentésben 3 féle tárhely-RAM verzió látható: 6/128 GB, 8/128 GB és 8/256 GB. Ez két dolog miatt érdekes: az egyik, hogy kihagyták a 12/256 GB-os verziót, ez azonban nem annyira meglepő, a Mi 10-nek is létezik 12/256 GB-os verziója, ami szintén nem kapott globál verziót; a másik dolog a 6/128 GB-os verzió. Utoljára a Mi 9-ből volt 6 GB RAM-os verzió, tehát már a Mi 10-ből sem volt ilyen modell, plusz ilyen változat Kínában sem létezik. Nem hinném, hogy lenne egy külön 6 GB RAM-mal szerelt modell a globál verziók között, már csak nézve, hogy például a ma megjelent Galaxy S21 Ultra 5G nagyobb változatában 16 GB RAM van. Egyszóval irreálisan kevés lenne, szerintem ez egy elírás.

A tanúsítvány szerint a Mi 11 globál verziója egy dual-SIM-es telefon, nem meglepő módon bővíthetőség nélkül. Szoftvernek MIUI 12-t írnak, ez valószínűleg 12.5, csak az alverzióval nem foglalkoztak. 55W-os gyorstöltésről szól a jelentés, ez megfelel a kínai verzió töltési sebességének.

Mint írtam, a megjelenés időpontja nem ismert, de az ártól már most lehet félni. 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek