KezdőlapHírek Kémfotón a Xiaomi összecsukható telefonja

[PLETYKA] Kémfotón a Xiaomi összecsukható telefonja

A Xiaomi elég régóta foglalkozik már a hajlítható telefon koncepciójával, Lin Bin már egy éve is, hogy bemutatott egy prototípust, amiről azt gondoltuk, hogy hamarosan megjelenhet. Hát nem. Most pedig egy újabb, kicsit másabb telefon került “véletlen” lencsevégre.
Egy kínai metrón sikerült valakinek lefotózni, hogy valakinek a kezében egy olyan összecsukható eszköz van, amin bizony ismerős felület ékeskedik. Az eszköz, egy telefon lehet, melyet középen össze lehet csukni, épp úgy, mint a konkurens cégek termékeit. Ezen felül, mint az a képen látszik, egy erős keretben van a telefon, ami arra enged következtetni, hogy egy prototípusról van szó.

A márkája az új kép alapján már nem is kétséges, ez egy Xiaomi telefon, melyen a MIUI 12 kínai verziója fut. Amit megfigyelhetünk a képeken, hogy a közepén valami ótvar a képernyő a hajlítástól, mi az az árok??? Meg mik azok a szövegek a képernyőn? Olyan mintha valami 2$ Freeshiping ebay-es cucc lenne, stockphoto képpel, amin a MIUI 12 van.

A másik ami az egészben bűzlik, hogy ki az az idióta kínai fejlesztő, vagy tesztelő, vagy akárki, aki egy titkos projektet, egy tömött metrón mutogat? Na mindegy, ez az én személyes véleményem.

De ilyet is el tudnék képzelni, nekem tetszene!
Update

Utána néztem a kínai neten, Weibo-n, stb. és ott nagyon is valósnak állítják ezeket a képeket, szóval még lehet igaz is. Mármint az, hogy ez egy gyenge prototípus, nem pedig valami valós, kiadás előtti telefon. Ezt így nem szabad kiadni, óriási csalódás lenne.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek