KezdőlapHírekÍme a MIUI 13 logója

Íme a MIUI 13 logója

A MIUI 13 Setup Wizard és a Feedback app napokkal a megjelenés előtt kiszivárgott. Az első az az app, amit akkor lát az ember, ha először bekapcsolja a telefonját, és konfigurálja azt. A második a visszajelzések küldésére szolgáló alkalmazás. Ez nem lenne túl érdekes, viszont ezutóbbi appban megtalálható a MIUI 13 logója.

A Xiaomi általában minden évben kiad egy új MIUI főverziót, idén azonban a 13 helyett a 12.5 jött. A Xiaomi júliusban kezdett el dolgozni az új rendszeren, mostanra pedig már leállította a MIUI 12.5 béta verziókat, hogy a 13-ra koncentráljon.

A logót a “Feedback” alkalmazás V13.0.3.0 verziójában vették észre. A logó 1 héttel ezelőtt már terjengett az interneten, de semmilyen forrás nem volt hozzá. Így nem lehetett ellenőrizni, hogy esetleg nem csak egy rajongó kreatív munkája-e. Ez viszont biztosan hivatalos, íme tehát a logó:

Az új logók a korábbi MIUI logókhoz hasonlóan vonalakkal és körökkel készültek. Ezek a vonalak és körök egymással párhuzamosak és azonos méretűek. Ez a logó esztétikai szempontjából, illetve az OCD-s felhasználók számára is előnyös. Színei a MIUI gradiens rózsaszín és narancssárga, amiket a MIUI korábbi verzióiban is használtak. A MIUI 13 szövegében ugyanazt a betűtípust és stílust használják, mint a többi MIUI-verzióban.

Van 2 kép a beállítási képernyőjéről. Az 1. képen a beállítási képernyő látható, amely megegyezik a többi MIUI verzióval. A nyíl ikon megnyomásakor egy beállítási képernyőt látunk, ami valószínűleg hasonló lesz, mint a MIUI 12.5-ben. A telepítés befejezése után a második képen a telepítési képernyő végmenüjét látjuk.

A MIUI 13 a Xiaomi 12-vel együtt kerül bemutatásra 2021. december 28-án Kínában. A globális megjelenés nagyjából 1 hónappal későbbre tehető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek