Új funkcióval segíti a randizást a Tinder, nagyobb hangsúlyt fektetnek a felhasználók zenei ízlésére. 

A Tinder a világ legnépszerűbb okostelefonokra kifejlesztett randi alkalmazása, amely 2012-es megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend különösen a tizen- és huszonéves korosztály körében. A program mögött álló IAC folyamatosan fejlesztgeti, csinosítgatja az oldalt, az egyik legújabb funkciót például a Spotify-jal közösen alkották meg, kibővítve ezzel a már régóta működő Anthem funkciót.

A Tinder 2016 óta dolgozik együtt a Spotify-jal, ennek egyik eredménye az Anthem, azaz himnusz névre keresztelt funkció, amellyel a felhasználók megválaszthatják saját kedvenc dalukat, továbbá azt is megjelölhetik, hogy melyik eladót hallgatják a legszívesebben. A funkció segítségével a barátok, lokáció és az érdeklődés mellett a zenei ízlés alapján is lehet párt keresni az oldalon.

Ezt a fejlesztést bővíti most ki a vállalat: a Music Mode, azaz a Zene Mód segítségével immár automatikusan elindul az előzőleg megadott Anthem dal, ha a felhasználó megnyitja valakinek a profilját. Ezzel a lépéssel a Tinder még nagyobb hangsúlyt kíván helyezni a dalokra, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy többek között zenei ízlésükön keresztül is kapcsolódni tudjanak egymáshoz.

Az új funkció az elkövetkezendő hetekben világszerte elérhetővé válik, így érdemes időnként frissítgetni, és hébe-hóba rákukkantani az alkalmazásra, mert bármikor megérkezhet a felhasználókhoz.