KezdőlapHírekFelfüggesztik a MIUI 12.5 kínai heti béta fejlesztést, jön a MIUI 13

Felfüggesztik a MIUI 12.5 kínai heti béta fejlesztést, jön a MIUI 13

Minden újítás, javítás és új funkció a kínai heti béta romban jelenik meg, persze nem számítva a belső teszt verziókat. Általában ez hetente, csütörtökön jelenik meg és Kínában még bárki részt vehet a tesztelésben. A belső béta verziók viszont már más tészta, mert kedden jelenik meg és naponta kaphatnak a jelentkezők. A legújabb belső verzió rejti a lényeget, ami most kiszivárgott.

MIUI 12.5 Android 12
A kínai MIUI 12.5 jóval fejlettebb, mint amit itthon láthattok a Globál Stabil rendszerekben. Nincs kiherélve, sem telehányva bloatware Google cuccokkal, teljesítménye sokkal jobb és hibamentesebb. Na de visszatérve a legújabb kínai belső béta frissítésre, a változás naplót is mindig megkapjuk, hogy tisztában legyünk a változásokkal.

MIUI 12.5 21.12.8 változások

  • A szoftverrendszer architektúrájának módosítása miatt a MIUI fejlesztői verziója 12.13-tól egy időre felfüggesztésre kerül, mindig higgyétek el, hogy szép dolgok fognak történni
  • Az Android főbb verziójának frissítése miatt a Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Youth Edition, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro+ 2021 december 13-tól átmenetileg felfüggesztésre kerül
  • Az Android jelentős verziófrissítése miatt a Redmi Note 10 2021. november 29-től felfüggeszti a belső teszt kiadását

Tehát jövőhéttől kezdve beszüntetik a kínai heti béta MIUI 12.5 kiadását és MIUI 13 nyilvános béta frissítésére koncentrálnak. Emellett újabb Android alapot kapnak a fent említett telefonok, ami ugyan csak jó hír, mert a globális verziók is már biztos megkapják. Persze majd csak 2022-ben, stabil verzióban.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek