Elon Musk a Twitteren értekezett arról, milyen közös tulajdonságokkal bír Lucius Cornelius Sulla és a Mikulás. 

A milliárdos feltaláló kedvenc közösségi felületén, a Twitteren osztotta meg érdekes felfedezését, miszerint a nagyszakállú ajándékhozó és Sulla hasonlítanak egymásra. Mivel a római politikus leginkább véres diktatúrájáról ismert, okkal adódik a kérdés, mégis milyen hasonlóság van közte és a kedves, aranyos Télapó között, Musk szerint azonban akármennyire is hihetetlen, van bennük közös.

No Better Friend, No Worse Enemy” szöveggel posztolt ki szombaton egy képet Elon Musk, amin az olvasható, hogy a Télapónak és Sullának is van egy listája, amit kétszer is leellenőriznek, hogy biztosan tudják, ki volt jó, illetve rossz. A konzervatív politikus egyébként hírhedt volt kegyetlenségéről: miután megszerezte a hatalmat összeállított egy listát a néppártiakból és támogatóikból, és aki erre felkerült, azt bárki meggyilkolhatta jogi következmények nélkül.

Nem ez volt azonban az egyetlen, amivel Elon Musk az elmúlt héten felkavarta a kedélyeket. A hóbortos milliárdos még pénteken írta ki közösségi oldalára, hogy azon gondolkozik, otthagyja a munkáját és főállású influenszer lesz.

Ugyan túlzottan komolyan nem érdemes venni Musk kiírását, tagadhatatlan tény, hogy a feltaláló korábban azt nyilatkozta, több szabadidőre vágyik, amit az influenszer-lét megadhatna neki. A dél-afrikai születésű üzletember jelenleg a világ leggazdagabb embere, nettó vagyonát 266 milliárd dollárra becsülik.