KezdőlapHírekHivatalos: Bejelentették a MIUI 13 megjelenését

Hivatalos: Bejelentették a MIUI 13 megjelenését

Kínában nem ünnepelnek, csak látszólagos karácsony van a világ összes rajongójának címezve. Bár hétvége van, de nagyon közel az új Xiaomi 12 család bemutatója és minden nap közzétesznek valami újdonságot. Ma hivatalos bejelentették a MIUI 13 megjelenését.

MIUI 13 logó
A MIUI 13 megjelenését bejelentő plakáton a már korábban kiszivárgott logó köszön vissza. A plakát alján pedig a megjelenési dátum, ami egybe esik a Xiaomi 12 telefonok dátumával. Igen, a Xiaomi 12 és Xiaomi 12 Pro telefon MIUI 13 rendszerrel lesz bemutatva.

MIUI 13 jobb mint a MIUI 12.5 Enhanced

A MIUI 13 – és most itt csak és kizárólag a kínai verzióról van szó – a mostanában megjelent MIUI 12.5 Enhanced verziónál is gyorsabb 20-26%-kal. Itt nem csak a saját alkalmazások és a MIUI keretrendszer, hanem a harmadik féltől származó alkalmazások is sokkal gyorsabban és folyékonyabban töltődnek be. Az alkalmazások 15-52%-kal folyamatosabban, laggmentesebben működnek.

MIUI 13 Pad

A MIUI 13 Pad verziója kimondottan a Xiaomi Pad 5 képességeihez és képernyőjéhez optimalizálták. Minden pixelt kihasználva több ablakos rendszerfelület megkönnyíti a minden napi használatot. Gyorsabb és stabilabb!

MIUI 13 Pad top 3000 app

A MIUI 13 Pad megjelenésekor már a TOP 3000 alkalmazást optimalizálták az új rendszerhez, hogy megjelenésekor minden kedvenc app a lehető legjobb teljesítményt és élményt nyújtsa.

Találkozunk december 28-án, 12:30-kor élő adásban a YouTube csatornánkon! Ne maradj le!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img