KezdőlapHírekElindult a továbbfejlesztett MIUI 12.5 globális terjesztése

Elindult a továbbfejlesztett MIUI 12.5 globális terjesztése

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a MIUI 12.5 olyan belső átalakításokon ment keresztül, mellyel gyorsabb és simább lett a működése. Az újonnan felállított kínai fejlesztős csapat, melynek feladata a felhasználói élmény fokozása volt a cél, remek munkát végzett. Ebből született meg a továbbfejlesztett MIUI 12.5.

MIUI 12.5 Enhanced
Az alkalmazások hamarabb nyílnak meg, az animációk simábbak és gördülékenyebbek, a teljesítmény jobb és az energiafelhasználás alacsonyabb. Múltkori bejelentéskor még csak a kínai felhasználók élvezhették néhány telefonnál, de mára elkezdődött a globális terjesztés.

Kis különbség, de mégis jól látszik ????MIUI 12.5 Továbbfejlesztett változat vs. MIUI 12.5 (sima)

Posted by HelloXiaomi – a Mi-újság on Thursday, September 2, 2021

A továbbfejlesztett MIUI 12.5 újdonságainak száma nem egetrengető, de annál inkább látványos. De sajnos nekünk, európaiaknak még várni kell, hogy megkapjuk, már ha megkapjuk. Jelenleg csak ezekre a telefonokra és régióra elérhető Kínán kívül:

Kínában már az alábbi telefonokra elérhető: Mi 10 / S / Pro, Mi 11 / Pro / Ultra, Redmi K30 / K30S Ultra, Redmi K40 / Pro, Mix 4.

A lista folyamatosan bővülni fog, de még sajnos nincs arról hivatalos hír, hogy melyik telefonok fogják még megkapni, de kínai lista alapján: Mi 10 / Pro, Mi 11 / Pro / Ultra, Mi 10T / Pro, Poco F2 Pro, Poco F3.

MIUI 12.5 Enhanced Changelog

A továbbfejlesztett MIUI 12.5 újdonságai:

Gyors teljesítmény. Több élet a lehetőségek között.
Fókuszált algoritmusok: Új algoritmusaink dinamikusan osztják el a rendszer erőforrásait adott jelenetek alapján, biztosítva a zökkenőmentes élményt minden modellnél.
Atomizált memória: A rendkívül finom memóriakezelési mechanizmus hatékonyabbá teszi a RAM használatát.
Folyadék tárolás: Az új érzékeny tárolási mechanizmusok életre kelnek és reagálnak a rendszerre az idő múlásával.

Elsőként a globál vonal fog frissülni, majd az indiai/indonéziai és csak ezután kerülhet Európába a frissítés. A globál frissítéseket még idén, 2021 Q4-re datálják, de ennél pontosabb dátumot nem tudunk. Sajnos azt sem, hogy az EEA (európai) romok mikor kapják meg ezt a fantasztikus újítást. Amint frissül a lista, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek