KezdőlapHírekGeekbenchen járt a Redmi Note 9 Pro 5G

Geekbenchen járt a Redmi Note 9 Pro 5G

Redmi Note 9 Pro 5G vagy Redmi Note 9T 5G, még nem tudni milyen néven is jelenik meg, viszont annyi biztos, hogy 5 nap múlva 3 új Redmi telefon debütál.

Ahogyan azt a korábbi cikkben megírtuk, a legerősebb Redmi Note 9 szériás telefon egy Snapdragon processzorral kerül piacra. A minap Mukul Sharma nevű Twitter felhasználónak köszönhetően kiderült 1-2 információ.

A M2007J17C kódjelű készülék, ami a “gauguinpro” kódnevet kapja, Geekbench teszten járt, amivel meg lehet saccolni, hogy mi is az az erő, ami a készülékben lakozik.

Az egymagos teszten 645, míg a többmagos teszten 1963 pontot szerzett a készülék, ezeket a számokat érdemes kontextusba helyezni. Ezalapján a teljesítmény valahol a Xiaomi Mi 10 Lite-ban és a Redmi K30-ban is megtalálható Snapdragon 765G körüli szinten van.

Sharma egy kicsit tovább kutakodott szoftverkódokban, amiben megtalálta a GPU típusát, ami egy Adreno 619. Ezalapján viszont már tudható, hogy az ominózus processzor az idén szeptember végén megjelent Snapdragon 750G, amihez a Geekbench teszten járt készülékben 8 GB RAM volt megtalálható. Azon a készüléken Android 10 futott, ami arra enged következtetni, hogy a debütáló készüléken is ez fut majd, ugyanis már 1 hét sincsen hátra a bemutatóig.

Amint megjelennek a készülékek, természetesen beszámolunk róluk. Addig is nagyon reméljük, hogy kapható lesz hivatalosan Európában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek