KezdőlapHírek3.000 Jüan, az az 138.000 forint alatt lesz a legdurvább Redmi Note...

3.000 Jüan, az az 138.000 forint alatt lesz a legdurvább Redmi Note 9 Kínában

Mint azt korábban írtuk, 3 új Redmi Note 9 telefon fog érkezni Kínában, amit csak és kizárólag ott lehet majd kapni. Beszerzése is csak kalandoroknak ajánlott, mivel se nyelvi, sem frekvencia támogatás sem lesz benne, ami kis hazánkat illeti.
A legerősebb Redmi Note 9, a várakozásnak megfelelően a legjobb vagy inkább legmagasabb számokkal ellátott hardvereket fogja tartalmazni, direkt javítottam, mivel saját véleményem szerint nem biztos, hogy jobb amit a 108 MP Samsung érzékelő készít, mint a Sony 64 MP-es érzékelője (Facebookon kommentbe írd le a véleményed). Processzorból is a jelenlegi csúcsot kapja, a Qualcomm Snapdragon 865-öt és ehhez társul 8/12 GB memória és 256/512 GB háttértár. Na de ezt mennyiért fogja kínálni?

A Redmi Weibo oldalán ma megjelent plakát szerint, a legjobb Redmi Note 9 ára nem fogja elérni, a 3.000 Jüan, az az 138.000 Ft-ot. Bár ez nem a legjobban felszerelt telefon lesz, mint azt a korábbi árazásokból már jól sejtek, hanem a legkisebb memória/háttértár párosa lesz, ami valószínűleg 6 GB memóriát és 128 GB háttértárat jelenthet.

Új színekkel is találkozni fogunk, ami az ősz színeit egy gyönyörű tó mellett csodálhatunk meg, amit Kínában “Őszi tó” néven ismerhetünk meg. 26-áig még 3 nap van hátra, addig is kövess minket, hisz minden nap árulunk el részleteket az új telefonról!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek