KezdőlapHírekHivatalosan is bejelentették a kínai Redmi Note 9 családot, három is jön,...

Hivatalosan is bejelentették a kínai Redmi Note 9 családot, három is jön, de nem POCO M3 átnevezve!

Mint korábban gúnyosan megjegyeztem, hogy lehet most is csak egy átnevezés tanúi lehetünk, de úgy tűnik tévedtem. Ma reggel hivatalosan is bejelentették a kínai Redmi Note 9 családot, csak hasonló lesz a POCO M3-hoz, amit két nappal előtte mutatnak be.
Ma reggelre, fiatal tervezők grafikái jelentek meg a Redmi Weibo oldalán, kihirdetve a Note 9 sorozat eljövetelét. 2020. 11. 26-án, este 8 órakor, azaz nálunk délután 1 órakor kerül bemutatásra három új Redmi Note 9 telefon.

Majd egy órával később a hivatalos plakát is megérkezett, megerősítve amit eddig is tudtunk, három új Redmi Note 9 telefont mutatnak be:

  • Redmi Note 9 4G
  • Redmi Note 9 5G
  • Redmi Note 9T 5G (de lehet Pro néven is)

A Redmi Note 9 4G valószínűleg a legutolsó, egyben legerősebb 4G képes processzort fogja kapni, így ez lesz a legolcsóbb, legköltséghatékonyabb  Redmi Note 9 telefon. Az következő, a sima 5G a Dimensity 800U 5G képes lapkáját kapja, ez már biztos és a legdrágább, egyben legerősebb Qualcomm Snapdragon új 5G-s prociját fogja megkapni.

A POCO M3 a legújabb kiszivárgott kép alapján nem a Redmi Note 9 átnevezett verziója lesz, bár nagyon hasonló, de kis eltérések vannak a hátlapján. A pletykák szerint a POCO, úgy mint a Redmi Note 9, csak 4G képes lesz, így ára is elég kedvező lesz. Jövőhéten minden kiderül!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek