KezdőlapHírekMegjött a MIUI 12 a Redmi Note 7 telefonokra!

Megjött a MIUI 12 a Redmi Note 7 telefonokra!

Lassan 2 éves telefonra megjött a MIUI 12, amire már annyian vártatatok. Igaz már nincs annyi telefon a világon, mint az utódokból, de még mindig több ezer teljesít a tulajdonos örömére.

A Redmi Note 7 (lavender) nagyon híres telefon, hisz itt lódult meg a Redmi Note sorozat, ami mára több mint 140 millió darabszámban kelt el. Az új frissítés, ami V12.0.2.0.QFGEUXM kódszámot tartalmazza már OTA frissítésben kiment minden EEA, vagyis európai telefonra, de kint van a Global, Orosz és indiai készülékeken is. A Redmi Note 7 Pro tulajok pedig a V12.0.1.0.QFHINXM verziót kapták már meg.

FIGYELEM

Frissítés előtt mindenkinek ajánlott biztonsági mentést végeznie, mert Android és/vagy MIUI verzió váltás után nem biztos, hogy minden tökéletesen fog menni! Ilyenkor érdemes frissítés után csinálni egy gyári visszaállítást és mentésből visszarakni mindent!!!
Változások

 • Sötét mód
  Optimalizálva: Sötét módú háttérképek fényerejének és színének javítása
 • Kamera
  Új: Új Pro mód funkciók és leírások
 • Rendszer
  Javítva: A kezdőképernyő elsötétült és egyes esetekben a feloldás után villogni kezdett
 • Irányító központ
  Új: Csúsztassa lefelé a bal felső sarokból az Értesítési árnyék megnyitásához, a jobb felső sarokból pedig a Vezérlőközpont megnyitásához
 • Egyebek
  Rengeteg újdonság, optimalizálás és funkció

Letöltés

Telepítés

Töltsd le a fentiek közül, vagy a hivatalos letöltő oldalról a megfelelő ROM-ot a telefonodra. A Beállítások – készülékem – MIUI verzió – Frissítés oldalon jobbra fent 3 pötty – Frissítő csomag kiválasztása menü pont, majd tallózd be a fentebb letöltött fájlt. Ha nincs ilyen menüpontod, akkor a nagy 11-es képre koppints 10x és megjelenik.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek