KezdőlapHírekFotókon a Redmi K40

Fotókon a Redmi K40

Nem rég még csak tokok szivárogtak ki a Redmi K40-ről, azonban nem kellett sokat várni arra, hogy valódi fotók is napvilágot lássanak. Nem lesz meglepő, hogy a képek ezúttal is Weiboról származnak, méghozzá a 171 ezer követővel rendelkező “This classmate’s name is Xiaoyu” nevű felhasználótól.

Az előlapon egy kameralyuk található, ami középen helyezkedik el, ellentétben a K30 jobb oldali verziójával. A telefon tokban van, így a kávák mérete nem kivehető.

A hátlap nem látszik, ellenben a kamera igen, ami jelentősen eltér mind a K30, mind a K30 Pro/Ultra dizájnjától. Leginkább talán a Mi 10T kialakításához hasonlít, de ahhoz sem teljesen. Találunk egy fő kameramodult és 3 valamivel kisebb méretű lencsét, egy LED vakut, ami alatt egy 5. lencse, de az is lehet, hogy valamilyen érzékelő kapott helyet. Ezalatt található még egy felirat: “ultra premium”. Kérdés, hogy ez vajon a kamerára utal, vagy esetleg ez a készülék egy K40 Ultra Premium verzió?

A jobb oldaláról nincsen fotó, de, mivel a bal oldalán nincsen egyetlen gomb sem, ezért valószínűleg a másik oldalt található a power- és a hangerőgombok. A bal oldalán továbbá találunk egy sim tálcát.

Ha csak a hangszórót, mikrofont és a Type-C portot néznénk, a készülék alja teljesen átalagos lenne, azonban van ott még valami. Egy 3,5 mm-es jack csatlakozó. Nagyon úgy tűnik, hogy a Redmi az összes ismert gyártóval ellentétben a következő csúcskészülékében sem kívánja elhagyni ezt a csatlakozót, ez főleg az audiofilek számára igazán jó hír lehet.

Pletykák szerint nincs már messze a megjelenés, és a Mi 11-hez hasonlóan akár még idén befuthat a készülék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek