web analytics
KezdőlapHírekRedmi K40 tokok szivárogtak ki

Redmi K40 tokok szivárogtak ki

Mindössze 2 napja írtunk arról, hogy tokok szivárogtak ki a nemsokára megjelenő Mi 11 szériához, ezáltal megtudta a nyilvánosság, hogy hogy is fog kinézni a készülék hátlapja.

Most ugyanettől cégtől szivárgott ki egy újabb, még meg nem jelent telefon, a Redmi K40 kinézete. Az előző cikkemben is írtam, hogy a tok- és fóliagyártók már a megjelenés előtt kapnak úgy nevezett dummy telefonokat. Ezek a készülékek nem működnek, nincsen bennük semmilyen belsőség, viszont kívülről pontosan úgy néznek ki, mint, ahogyan majd az igazi is ki fog.

De mi fán terem a Redmi K40?

A Redmi K sorozata akkor indult el, amikor a Redmi különvált a Xiaomitól és úgy döntött, hogy a felső kategóriában is kipróbálja magát. Ekkor jelent meg a Redmi K20, később a Redmi K30 széria. Ezen szériából származó készülékekből Európába, ezáltal Magyarországra is jutottak, csak, mily’ meglepő, más néven.

Redmi K20 = Mi 9T
Redmi K20 Pro = Mi 9T Pro
Redmi K30 Pro = Poco X2 Pro

Mostanában jelent meg a Mi 10T, aminek viszont nincs köze a Redmi K30 szériához, így jó kérdés, hogy, ha a Redmi K40 széria Európába is érkezik, akkor milyen néven.

No, de, ezennel nem csak egy hátlapot, de előlapot is kapunk, íme:

Az előlapon egy bal oldalt elhelyezkedő kameralyukat láthatunk, ez eltér a Redmi K30/Poco X2 széria pop-up kamerájától, a Xiaomik közül leginkább a Mi 10T-re hasonlít, de nekem a Pixel 5 jutott erről eszembe először. A készülék jobb oldalán található a hangerőszabályzó és a power gomb.

A hátlapon 4 szenzort láthatunk vertikális elrendezésben. A helyzet az, hogy kár tagadni, ez igencsak hasonlít az Oppo Reno 5 Prora. Valószínűleg ezek széles, ultraszéles és telefotó lencsék, a 4. lencse, ami kérdéses.

Pletykák szerint a széria a Mi 11 széria januári megjelenése körül fog debütálni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img