- Advertisement -
()

Pár hónapja, 2017 vége fele a Xiaomi és a Google közösen mutatta be az Android One család legújabb tagját a Xiaomi Mi A1-et. Ez az első olyan Xiaomi telefon, melyen nem MIUI, hanem a Google alap rendszere fut. A bemutatókor azt az ígéretet kaptuk, hogy az lesők között fogja a Xiaomi Mi A1 is megkapni az Android 8 Oreo frissítést. Az év végén el is kezdődtek a tesztek és idén, 2018-ben meg is indultak a frissítések. Csak hogy ez nem sikerült valami fényesen és a felhasználók sokat panaszkodtak az alábbi hibákra:

  • Kamera és tárcsázó problémák
  • Aktív Bluetooth nagyon merítette az akkumulátort
  • Ujjlenyomat olvasón csúsztatás nem működött
  • Futó alkalmazások gomb nem működött
  • Lassú környezeti fényérzékelő

A vállalat elismerte a felvetett hibákat, sőt felajánlotta a tárcsázó app jelentős lefagyásának megoldását. Megkérte a felhasználókat, hogy vagy távolítsák el a MyJio alkalmazást, vagy tiltsák le a “Telefon” engedélyt az említett alkalmazás számára.

Jelenleg a Xiaomi felfüggesztette a frissítés további kiadását, miközben megpróbálják megoldani a problémákat. Azonban remélik, hogy ezt a frissítést néhány héten belül újra ki tudják adni. Eközben az összes felmerült kérdéssel foglalkoznak a folyamatban lévő Android Oreo alapú béta tesztelők. Türelem Oreot terem!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -