Xiaomi is invading Western Europe! The Spanish store opens on November 7th!

671
- Advertisement -
()

Már nem csak Kelet-Európa meghódítása a cél, hamarosan nyugatabbra fekvő országok rajongói is örülhetnek, jön a Xiaomi. Pedig írtunk már a Spanyol hivatalos indulásról, csak akkor még nem volt szó a dátumról. Wang Xiang a Twitteren írta ki a remek hírt, miszerint Madridban november 7-én kerül megnyitásra a nyugati Xiaomi piac.

A plakátot elnézve, a legszembetűnőbb, hogy nem egy telefont reklámoz, hanem a Xiaomi Ninebotot, ami arra enged következtetni, hogy nem csak a telekommunikációs eszközeit kínálja majd a spanyoloknak, hanem több, Európában is forgalomba hozható(vagy csak abban az országban) Xiaomi termékeket. A teljes portfólió még nem ismert, de ebből kiindulva szép számmal fognak érkezni a cég többi eszközei, hisz lassan de biztosan globalizálódnak az eddig csak Kínában elérhető termékek. De erről majd egy másik cikkben foglalkozunk.

Még két hét van hátra, hogy mindenre fény derüljön és megtudjuk, hogy milyen termék skálával borzolja fel a nyugati országok kedélyeit. Ugyebár Spanyolország az első nyugati megálló és itt nem fognak megállni. Jöhet ez után Franciaország, Hollandia, Anglia, Belgium és egyéb országok. Szép komótosan de mindenhova elérnek.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE