KezdőlapHírekA globális terjeszkedés újabb állomása: Spanyolország

A globális terjeszkedés újabb állomása: Spanyolország

A Xiaomi terjeszkedése folyamatos, egyre több európai országban veti meg a lábát. A keleti régióban erősíti jelenlétét, megannyi üzlet nyitásával, igaz a terjeszkedés nem mindenhol olyan felhőtlen, mint Brazíliában. De tegnap egy újabb ország meghódítását kezdte el, ez pedig Spanyolország.

Mi Spanyolország Twitteren tett bejegyzése teljes mértékben arra utal, hogy a Xiaomi hamarosan az országban hivatalosan is megjelenik. A Twitter fiók is immáron hivatalosan is a Xiaomi csapatába tartozik, így a hír teljes mértékben igaz. Lengyelország, Görögország, Spanyolország… egyre közelebb hozzánk.

Egyes értesülések szerint a cég Madridban, az ország fővárosában fog irodát nyitni és onnan koordinálni az országban megnyíló üzleteket és az online üzletek működését. További információkat a Xiaomi hivatalos Spanyol Facebook és Twitter oldalain olvashatunk a napokban.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img