Poco F3 MIUI: MIUI 13 in Turkey, fixes in the EU region

90
- Advertisement -

A Poco F3 felhasználói régóta várták a MIUI 13 frissítés megjelenését, a mai naptól pedig Törökországban élő felhasználók számára is megjelent a MIUI 13 frissítés.

A Snapdragon 870 lapkakészlettel, hármas hátsó kamerával és egyéb remek funkciókkal a Poco F3 az egyik legkelendőbb modell.

Ezek a kiadott frissítések javítják a rendszer stabilitását, és számos szolgáltatást kínálnak. A Törökország számára kiadott Poco F3 frissítésének buildszáma V13.0.1.0.SKHTRXM, az EU-ban megjelent új MIUI 13 frissítés buildszáma V13.0.4.0.SKHEUXM.

Az EEA (a mi régiónk) számára kiadott Poco F3 MIUI 13 frissítés változásnaplója itt látható:

Az Android biztonsági javítása frissítve a 2022 februárira. Megnövelt rendszerbiztonság.

 

Mivel hozzánk már korábban megérkezett a MIUI 13, így az európai kiadás csak javításokat tartalmaz. Ettől függetlenül érdemes frissíteni, ugyanis a biztonsági javítócsomag mellett optimalizálásra, megnövekedett stabilitásra is számíthatunk.

The MIUI 13 did not bring huge changes, the main changes were under the bonnet. Atomized memory provides better RAM optimization, while liquid storage makes internal storage more efficient.

It dynamically manages system resources so that the processor can focus on the important tasks, guaranteeing smoothness.

Smart Balance brings an innovation in energy use, with the possibility to choose between energy saving and performance. This can add up to 10% of uptime, which can make a big difference in some cases.

In addition, the widgets have also been updated, although fewer new features have been brought to the European ruin compared to the Chinese version, as we have become accustomed to in the past.

A Poco a Xiaomi közép-felsőkategóriás telefonokkal érkező almárkája. Ez a kép az elmúlt időszakban árnyalódott, mostanra szinte minden kategóriában képviselteti magát a Poco, azonban a legismertebb modell a flagship-killer F széria. A Poco F2 Pro után tavaly nem érkezett Pro modell, bár azelőtt meg sima modell nem érkezett, úgyhogy ez végülis logikus. Ha érkezett volna, így nézett volna ki a Poco F2.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE