- Advertisement -
()

A Xiaomi M7-ről tudjuk, hogy már készen van, a megjelenéséről viszont csak pletykák szólnak. Ezekből annyit tudunk, hogy nem az idei MWC hőse lesz, hanem később fogjuk megismerni. A hó végén az MWC 2018 nagy Xiaomi bemutatón a Xiaomi Mi Mix 2s fog bemutatkozni, de az Mi7-ről már többet tudunk, hisz állítólag kiszivárgott egy kép a telefon Beállítások menüjéből.

A kép szerint 5,6″ átmérőjű, 18:9 képarányú és FHD+ felbontású kijelzője lesz, természetesen Qualcomm Snapdragon 845 SOC, 8GB RAM, 128GB tárhely, dupla 16MP hátsó kamera és 4480 mAh akkumulátor. Ez valószínűleg, a nagyobb, drágább kivitel, e mellett lesz még egy 4/64-es ugyan ilyen telefon. A MIUI9 verziója, 8.1.30 napi kiadású heti béta, tehát még koránt sem stabil. Android alap Oreo lesz, 8.0 vagy 8.1, addigra már azt is megcsinálják rendesen.

Az eddigi pletykák szerint 2 méretben jelenhet meg az Mi7, tehát a fenti lesz a kisebb 5,65″ képátlóval és az Mi7 Plus 5,95″ lehet. Ez csak pletyka, semmi alapja nincs, csak megint az almafanok gondolják túl…

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -