- Advertisement -
()

The Xiaomi az Mi 9 promóciójára – mely a cég vezérkara szerint az eddigi legszebb, és legerősebb Xiaomi okostelefon – felkérte Wang Yuan-t (művésznevén Roy Wang – a TFBoys’ nevű K-Pop csapat egyik tagja), hogy vegyen részt új zászlóshajójuk, a Xiaomi Mi 9 kampányában. Wang Yuan az UNICEF nagykövete, és nemrég a Time magazin, “a világ egyik legbefolyásosabb tinédzserének” nevezte. Wang Yuan részt vett egy spéci gyári tok megalkotásában, mely valószínűleg külön lesz megvásárolható az Mi 9 mellé.
A kemény műanyagból készült mentazöld tok egy hevedert is kapott, így biztosítva a stabil egykezes használatot. A kész tok láttán Roy azonnal beleszeretett, és a nevét adta a dizájnhoz. A srác a kínai influenszerek között is meghatározó “tényező”, tanácsait tinik milliói követik. Valószínűleg nem lesz nehéz a spéci tokot sem milliószám értékesíteni.

A tok hátsó kamera-kivágásából már egyértelműen látszik, hogy itt nem lesz extra a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, akár az előd, az Mi 8 esetén az Explorer Edition / Pro változatoknál. A tripla kamera alatt a LED villan kapott helyet, a hátlap többi része zárt.

A poszteren megfigyelhető telefon fotójánál a felső szenzor objektíve körüli zöld színű gyűrű. Hogy ez a fényelés miatt zöld, a feldolgozás során bakiztak Photoshop-ban, vagy valami egyedi kiadás lehet, egyelőre nem tudni.

Annak viszont nagyon örülnék, ha az Mi 9 Explorer Edition nem csak pletyka, de egy ilyen frankó valós készülék lenne. :)

Ez a piros gyűrű (akár az Mi 8 Pro-nál) gyönyörű.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -