KezdőlapHírekHamarosan érkezik az Android 11 a Mi 9T-re is

Hamarosan érkezik az Android 11 a Mi 9T-re is

Már lassan itt az Android 12, de vannak még, akik a 11-re várnak. A Mi 9T birtokosok is ilyenek, azonban ha minden jól megy, nem kell már sokáig várniuk. A Mi Pilotok már tesztelhetik az Android 11-es rendszerfrissítést.

Android 11

Miért jó az Android 11?

Az Android 11 nagyobb biztonságot, optimalizálásokat hoz el, és új funkciókkal is felruházza telefonunkat, mint például a csevegőalkalmazásokban használható chatfejek, illetve a médiavezérlő-centrum az értesítőpanelben.

MIUI 12.5-tel jön?

MIUI 12.5 frissítést még nem kap a telefon, de várhatóan a közeljövőben ez is megérkezik. Egyelőre viszont ne számítsatok még rá, pár hétbe biztos beletelik majd, mire a kínai verzió kiadását követően Global romban is megkapjátok az új felületet.

A frissítés a V12.1.2.0.RFJMIXM névre hallgat, és egy stabil bétáról van szó, mely azt jelenti, hogyha nem találnak hibákat benne, hamarosan mindenki számára elérhetővé válhat.

Nem túl rózsás a helyzet

A Xiaomi szoftverfrissítése az elmúlt években különösen a Global és az EEA régióban nem túl ideális. Ezt megelégelve petíció indult a Xiaomi felé, hogy változtassanak ezen a helyzeten. Ha érdekel a dolog, és te is aláírnád, errefelé olvashatsz erről bővebben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek