KezdőlapHírek8 perc alatt feltölteni egy telefont? Itt a Xiaomi Hyper Charge

8 perc alatt feltölteni egy telefont? Itt a Xiaomi Hyper Charge

Hétvégén a Xiaomi egy rejtélyes poszterrel kavarta fel az állóvizet, melyen egy új rekordot hirdetett meg mára. Bár nem sikerült elrejteni, hogy miről is van szó, mert a poszter alján ott szerepelt a #XiaomiHyperCharge hastag…
A Xiaomi nem először sokkolja a világot innovációjával és technológiai újításával. Az idei év nagy durranásai közé vehető az új akkumulátor technológia, mely lehetővé teszi az eddiginél gyorsabb töltést. Ezt az akkumulátor feldarabolásával több cellára érte el, így ugyan azzal a teljesítménnyel, gyorsabb 100% töltöttséget lehet elérni.

Na de mi is a Xiaomi Hyper Charge? Nos, a Xiaomi ma reggel bemutatta a legújabb töltőpadját, ami képes 200 W vezetékes és 120 W vezeték nélküli töltésre. Egy módosított Xiaomi Mi 11 Pro telefon pedig képes volt ennyi energiát felvenni. Így a teljes töltési idő 8 perc vezetékkel, míg vezeték nélkül 15 perc. Bámulatos.

A Xiaomi videón is prezentálja az új, 200 w töltést. ???

Posted by HelloXiaomi – a Mi-újság on Monday, May 31, 2021

Na és akkor így néz ki ez a valóságban is a Xiaomi Hyper Charge. Na de akkor felmerül pár kérdés, hogy ez mennyi idő alatt nyírja ki a telefon aksiját? Bár ez még csak egy bemutató a technológiáról, ennek bevezetése valszeg még várat megára, hisz ehhez telefon is kellene. Szóval no offense, de nem ez fogja kinyírni a telefonod…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek