KezdőlapHírekXiaomi Mi7 előrendelhető lesz május 27-től a China Mobil szolgáltatónál

Xiaomi Mi7 előrendelhető lesz május 27-től a China Mobil szolgáltatónál

Már már annyi pletyka, álinformáció és titkok derültek már ki a közelgő Xiaomi csúcs készülékéről, hogy lassan egy komplett összeesküvés elméletet össze lehet ollózni belőle. Óriási a titkolózás, nincs hivatalos infó, csak innen onnan szivárogtatások és kamu hírek, képek…

Viszont most ezt az infót nem tudjuk hova rakni. Kínai legnagyobb szolgáltatója csak véletlen rakta ki, vagy szándékosan? Az egyik üzletük kirakatában, a fényreklámon a következők olvashatóak:

Mi7 5.27-én öt csillagos bemutató, előrendelést felveszünk.

A közelmúlt béli pletykák szerint május végén fog bemutatkozni a Xiaomi Mi7, pontosan 25-én pénteken. Így a kínai szolgáltatónál más vasárnaptól előrendelhető a következő csúcsmobil. Mivel a 8-ik évfordulón fog megjelenni, (nem, nem Mi8 lesz a neve) többed magával fog egy kalap alatt megjelenni. Ugye, ami biztos, az a Mi Band 3, hisz már a hivatalos plakát is kint van, csak dátum nélkül. Meg persze ott a jól csengő One More Thing, amit ügyesen átvettek az amerikai bálványtól, ami azt jelenti, hogy nagy meglepetésre számíthatunk.

Az Mi7 specifikációba nem nagyon bonyolódnék bele, hisz ahány tech oldal, annyi pletyka… Ami a tuti, az a Qualcomm Snapdragon 845 SoC, vezeték nélküli töltés, dupla hátsó kamera, mesterséges intelligencia, 6/64GB és 8/128GB RAM/ROM páros, USB-C aljzat. A többi csak találgatás, mint a képernyő méret, képernyő technológia, ujjlenyomat olvasó az képernyő alatt, stb.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img