- Hirdetés -
()

Már már annyi pletyka, álinformáció és titkok derültek már ki a közelgő Xiaomi csúcs készülékéről, hogy lassan egy komplett összeesküvés elméletet össze lehet ollózni belőle. Óriási a titkolózás, nincs hivatalos infó, csak innen onnan szivárogtatások és kamu hírek, képek…

Viszont most ezt az infót nem tudjuk hova rakni. Kínai legnagyobb szolgáltatója csak véletlen rakta ki, vagy szándékosan? Az egyik üzletük kirakatában, a fényreklámon a következők olvashatóak:

Mi7 5.27-én öt csillagos bemutató, előrendelést felveszünk.

A közelmúlt béli pletykák szerint május végén fog bemutatkozni a Xiaomi Mi7, pontosan 25-én pénteken. Így a kínai szolgáltatónál más vasárnaptól előrendelhető a következő csúcsmobil. Mivel a 8-ik évfordulón fog megjelenni, (nem, nem Mi8 lesz a neve) többed magával fog egy kalap alatt megjelenni. Ugye, ami biztos, az a Mi Band 3, hisz már a hivatalos plakát is kint van, csak dátum nélkül. Meg persze ott a jól csengő One More Thing, amit ügyesen átvettek az amerikai bálványtól, ami azt jelenti, hogy nagy meglepetésre számíthatunk.

Az Mi7 specifikációba nem nagyon bonyolódnék bele, hisz ahány tech oldal, annyi pletyka… Ami a tuti, az a Qualcomm Snapdragon 845 SoC, vezeték nélküli töltés, dupla hátsó kamera, mesterséges intelligencia, 6/64GB és 8/128GB RAM/ROM páros, USB-C aljzat. A többi csak találgatás, mint a képernyő méret, képernyő technológia, ujjlenyomat olvasó az képernyő alatt, stb.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -