KezdőlapHírekKiszivárgott Lei Jun belső levele, miszerint új kamera részleget hoztak létre

Kiszivárgott Lei Jun belső levele, miszerint új kamera részleget hoztak létre

Napjainkban már nem kérdéses, mindenki a telefonjával fényképez, ki komolyabban, ki hanyagul. Azoknak akik csak kattingatnak a fészbukra, azoknak nem igazán érdeke, hogy az a kép igazán minőségi legyen, de vannak akiket nagyon is zavar, ha nem az éles amit le akart fotózni, élettelen, vagy éppenséggel túlszaturált a kép. Ha mobil fényképezésről van szó, hát a Xiaomi pont nem a felső kategóriába sorolható, egy-két kivétellel. Persze a legtöbb Xiaomi telefonnal lehet olyan képet is készíteni, ami megfelel a legtöbb követelménynek (sok gyakorlás és jó helyzetfelismerés), de az igazán jókat, az új dupla kamerás, mesterséges intelligenciával megspékelt készülékek hozzák. Redmi Note 5 Pro, Mi Mix 2s, Mi Note 3, Mi 6X, Redmi S2, ami idén megjelent. Ebből is ami igazán jól szerepelt a szakmai teszteken az Mi Note 3 és a Mix 2s, ami a DxOmark tesztjén egy kis ideig az első helyet élvezte, csak hát jött a konkurencia és összesítésben már csak a 7-ik helyen van.

Egy belső levél Lei Jun vezérigazgatótól a Xiaomi dolgozóinak. Jun kitér a fentebb említett problémákra és a jövőben erre szeretne megoldást egy új részleg nyitásával, ami kifejezetten a telefonok fénykép készítési képességére koncentrál.

“A kamera kulcsfontosságú tényezővé vált a telefonokban, egyre több felhasználó vesz olyan okostelefont, amivel fényképezni lehet és ezek a felhasználók egyre több és több fényképet készítenek. Vállalatunk úgy döntött, hogy külön kamera egység részleget hoz létre, vállalati szinten nagyobb összpontosítást és erőforrást különítünk el a részlegnek, hogy a Xiaomi telefonok kamerája világszínvonalú legyen. Az újonnan létrehozott mobiltelefon kamera részleg vezetőjének Zhu Dan-t, a mobiltelefon részleg termékosztályáért felelős vezérigazgatóját nevezem ki. Zhu Dan kiváló termékek létrehozásában és a mobiltelefonok teljesítmény fejlesztésében vett részt az elmúlt két évben, így a cég úgy döntött, hogy a készülék részleg alelnöke is lesz. Gratulálok Zhu Dan-nak! Ez a kinevezés azonnal hatályba lép!”

Reméljük az Mi7 kiadásának csúszása ettől is függ, bár a pletykák szerint már május végén megismerkedhetünk vele és újabb trónbitorlót kap a konkurencia.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img