A mai nap kerül forgalomba a Xiaomi Mi6 Mercury Silver változata korlátozott példányszámban. Összesen 100 darab kerül értékesítésre és azért csak ennyi, mert ezt gyűjtői darabnak szánják. A Xiaomi Mi6 ezüst változata nem rég van piacon, de ez kicsit másabb, kicsit exkluzívabb, mint a sima.

A Xiaomi Mi6 Mercury Silver kiadás attól ennyire különleges, hogy színe bár hasonló a sima ezüsthöz, mégis valami más, valami egyedi. Nem beszélve azon szerencsésekről, akik hozzájutnak a csomaghoz, egy személyes levelet is talál benne, a Xiaomi legfontosabb munkatárainak aláírásával. Többek között Lei Jun vezérigazgató, a többi társalapító pedig Lin Bin, Zhou Guangping, Liu De, Li Wanqiang, Huang Jiangji és Hong Feng. Itt még nincs vége! Ennek a 100 szerencsés várárló a csomagban még talál egy F kódot, az az Friends kódot, amit különleges vásárlók kapnak (kínai fórumon játékban is lehet nyerni), akiket megtisztelnek bizalmukkal, a Xiaomi iránti elkötelezettséggel és anyagi támogatásukkal segíti előre a céget. Ez az F kód feljogosítja a következő 3 évben, hogy soron kívül megvásárolhassa a neki tetsző Xiaomi terméket. Pl. előrendeléskor, aki F kóddal vásárol, annak 100%-ban biztosított a terméke, olyan nincs, hogy nem maradt. Az F kód nem átruházható, pénzre nem cserélhető, ez egy személyes ajándék a Xiaomi-tól és kizárólag Kínában használható fel, mivel a Xiaomi közvetlen nem szállít Kínán kívülre magánszemélynek.

Gyönyörű és vonzó a Xiaomi Mi6 Mercury Silver limitált kiadása. Az sima ezüst verzió 3.999 Yuan (592 dollár) áron került a polcokra, ez 1000 Yuan-val került többe, mint a fekete. A limitált kiadás áráról még nincs infónk, de biztos 6GB RAM és 128GB háttértár lesz benne.