- Hirdetés -
()

Mint az Mi4 példájára, Mi6-nak is lesz egy kisebb, egyszerűbb, olcsóbb utódja. A pletykák szerint. Mi4 és Mi4c között viszont olyan nagy lett a különbség, hogy az utóbbi még népszerűbb is lett, mint a fővonal. A pletykák szerint a Xiaomi Mi6c lelke egy újabb Surge processzor lesz mint az Mi5c esetében, vagy csak ahhoz hasonló.

Az Mi6c állítólag egy alumínium unibody házzal fog érkezni, vékonyabb kerettel és kissé vastagabb profillal, mint az Mi6. A képernyő oldalsó kerete 2,5mm, míg az alsó és felső kevesebb mint 10mm, 2,5D üveg fedi és állítólag nincs rajta 3,5″ Jack aljzat.

Ha a processzor pletykák igazak, akkor a Xiaomi saját Surge S2 processzora fog helyet kapni benne, 4 darab Cortex A73 és 4 darab Cortex A53 mag szolgáltatja a teljesítményt és Mali-G71 MP12 GPU felel a gyors grafikáért. Két féle kiszerelés várható, 4/64GB és 6/128GB RAM/Tárhely párossal.

A telefon további jellemzője még rejtély, bár biztonsággal feltételezhetjük, hogy FullHD 5.15 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, mint az Mi6. A kisebb készülék ára várhatóan körülbelül 1,999 yuan (297 dollár), míg a drágább modell 2,499 yuan (371 dollár) lesz.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -