KezdőlapHírekBemutatkoznak az új Élő ikonok a MIUI9-ben!

Bemutatkoznak az új Élő ikonok a MIUI9-ben!

A MIUI9 az elődjeihez képest új funkciókkal és jobb optimalizáltsággal fog jönni. Az alkalmazás bezárás animáció is optimalizálásra került, amit most be fogunk mutatni nektek!

Élő ikonok

Az újdonságok között lesznek az új Élő ikonok. Az Élő ikonokról annyit kell tudni, hogy nem csak egy képek, hanem animált ikonok. Eddig csak pár rendszer alkalmazás volt ilyen az alapértelmezett témákban, az időjárás, a naptár, az iránytű, az óra. A MIUI9-ben a rendszerikonok az alkalmazás bezárásakor is mozognak, nézzétek meg az alábbi videóban, vagy animált GIF képen.

A jelenlegi zárt bétában vannak ezek az új animált ikonok, a publikus kiadásig legyetek türelemmel! Még nem minden rendszerikon támogatja, de a jövőben igyekeznek mindegyiket megcsinálni. Nézzük meg külön-külön ezt a négy Élő ikon, hogy mozognak:

Kattints rá az animáció megtekintéséhez!

Na? Nektek hogy tetszik? 😀

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img