KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 4 - FAKE NEWS

Xiaomi Mi Mix 4 – FAKE NEWS

Ma reggel több külföldi hírportál lehozott egy cikket a megjelenő Xiaomi Mi Mix 4 telefonról, egy Alipay képre hivatkozva.

Az Alipay oldalán egy idővonalon fel van sorolva a megjelenő telefonok listája, némi infóval a készülék tudásáról. Na most a Mix 4 2019 második felében megjelenő felirata némiképp igaz lehet, bár eddig Q2-ben mutatták be, de a 60MP hátlapi kamerát kissé túlzásnak vélem. A probléma nem ezzel van, jól van lehetnek álmok és elvárások, de páran ezt készpénznek veszik, ráadásul összekötik Lin Bin által bemutatott, hajlítható kijelzős koncepció telefonnal. Egyébként még maga Lin Bin sem döntötte el, hogy fogják hívni a hajlítható telefont és a videó alatt megkérdezte a rajongókat, hogy melyiket válassza:

  • Xiaomi Dual Flex
  • Xiaomi Mi Mix Flex

Lin Bin ismét bemutatja a hajlítható kijelzős Xiaomi telefont, kicsit hosszabban. ?

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. április 10., szerda

Szó sincs Mix 4-ről! Kamu hír, aki meg lehozza és tényként közli, nem igazán érdemli meg, hogy legközelebb valaki rákattintson bármilyen hírére is… Szóval láthatod, hogy azon a telefonon egy deka kamera nem fér el, főleg nem egy akkora, mint amit az eddigi telefonokba raknak. Majd ha érdemi pletyka jön a Mix 4-ről, azt úgy is itt nálunk fogod olvasni és persze a valós infókat is!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek