A MIUI folyamatosan fejlődő operációs rendszer, mely a Xiaomi telefon tulajdonosok kiváltásága ma már, kevés más márkára portolnak romot. A telefonok fejlődésével a szoftver is fejlődik, sőt, akár visszafele is, mivel az új készülékek újdonságait a régebbi telefonokba is idővel implementálják. Az Mi Mix 3 és Mi 9 telefonok megjelenésével is kapunk sok újdonságot, a kamera fejlődése mellett kapunk azért jócskán kényelmi, hasznos funkciót, vagy csak a felhasználói élményt növeli. Ilyen az új, 24 órán át változó zárképernyő háttere is.

Az egyik ilyen egy meglévő témában megtalálható, amit az Mi 9 tulajok ismerhetnek az az Űrséta, ami megtalálható a heti béta romban, de már több egyedi rendszerbe is bekerült, mint a MIUIHU. De már elég sok mindenkinek elérhető lett, nem rég a béta frissítésben. Csak Mi 9, Mi 9 SE, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi MIX 3 és Mi MIX 2S telefonban lehet jelenleg beállítani.

A 24 órás váltakozó háttér lényege, hogy óránként más megvilágítást kap ugyan az a kép, mintha valós tájat látnál. Jelenleg még csak ez az egy ilyen választható, egy homokdűne, de hamarosan több is lesz a kínálatban. A 24 órás zárképernyő hátteret így tudod bekapcsolni, ha fent említett telefonod van. MÁS TELEFONBAN NINCS!

Beállítások > Háttérkép > 24H háttérkép

 

Válaszd ki a képet és a nagy Alkalmaz gombra kattintva tudod beállítani. És kész is vagy, már 24 órás zárképernyő háttered van!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ