Xiaomi Mi Box VS Xiaomi Mi Box S (Gearvita)

12268
- Hirdetés -
()

Először is tisztázzuk melyik micsoda valójában. A Mi Box International, ahogy külföldön nevezik, a Mi Box 3 nemzetközi verziója. A Mi Box S pedig a Mi Box 4 nemzetközi verziója.

A két Box között a legnagyobb különbség külsőleg mutatkozik. A Mi Box lekerekített szélei és lapos, kavics szerű kinézetével szemben a Mi Box S vastagabb és élesebb széleivel nem tűnik impozánsabbnak, sőt, hétköznapibb lett.

Méretüket tekintve elenyésző a különbség, a Mi Box S festése kicsit mattabb lett, így kevésbé veri vissza a TV fényét, ha elé rakjuk.

Az aljában viszont némi visszaesést érzek, míg a Mi Box körkörös gumírozott talpa csúszásmentességet élvez, addig a Mi Box S műanyag lábai már egyáltalán nem.

A csatlakozók ugyan azok mind a kettőben, csak fordított sorrendben. Nem a panelt fordították meg, hanem az egészet újratervezték. A Mi Box csatlakozói szinte teljesen kiérnek a ház faláig, míg a Mi Box S csatlakozói kissé mélyebben vannak, így nincs hézag a kábel és a ház között.

A másik nagy hardveres különbség, a két távirányító. A Mi Box S három új gombot kapott, Netflix, Alkalmazás menü és Élő TV adás (Élő adás a mi régiónkban nem elérhető). A Google hangvezérlés gombja felkerült középre és Google stílusú színeket kapott. A négy irányú vezérlő gomb középen laposabb lett, de még mindig jól érezhető határokkal, hogy sötétben is tudjuk kezelni. Anyaga maradt kemény műanyag, jól csúsztatható az ujjunk rajta, nem úgy mint az olcsóbb Mi Box 4c esetén.

S akkor jöjjön a szoftver összehasonlítás, mivel a házon belül csak egy dologban különbözik a kettő, a Bluetooth chipben. A Mi Box BT4.0, míg a Mi Box S BT4.2 és ennyi. Ellenben szoftveresen az alap Android rendszerben van különbség, a Mi Box Android 8.0.0, míg a Mi Box S Android 8.1.0. Minden más a videóban!

Jó szórakozást!

Ha szeretnél beruházni egy Mi Box S eszközre és nem félsz a külföldi vásárlástól, javaslom a Gearvita webáruházat az egyedi kuponnal, csak nekünk beárazva 58.99$-ra. A vásárláskor használd ezt a kupont: SMIBOX

De ha hazai forgalmazótól szeretnéd megvásárolni, akkor nézz körül a xiaomishop.hu oldalán, 22.990 Ft áron már a tiéd lehet.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -