Igaz, hazánkban nem sok Mi 8 EE szaladgál, de hátha az a pár rajongónak jól jön egy kis örömhír, miszerint az új Kínai Stabil rom megkapta az Android 9 Pite alapot.

A zászlóshajók sorban kapják meg a legfrissebb javításokat, még stabil ágon is, ami lássuk be nem volt trend a Xiaomi-nál. Bár az eget rengető hibákat eddig is javították, de csak a hetente megjelenő béta frissítésben és a stabil akkor kapta meg, ha valóban stabil volt a funkció. A Mi 8 EE esetén most nem hibajavításról van szó, hanem egy tényleges nagy alap ugrásról és funkció bővítésről.

A stabil frissítés méretéből ítélve tényleg egy komplett új rendszert tartalmaz. 2.1 GB frissítésbe beletartozik az új Android 9 alap és minden jóság ami vele jár, ezen felül a Mix 3-ból jól ismert 960 FPS lassított felvételt és a szuper éjszakai módot. Ezen felül sok hibajavítást is tartalmaz, felületre, mind működésre értve.

Ez kizárólag a kínai/angol romra értendő, mivel az Mi 8 EE nem Global (Mi 8 Pro a global változata), így nincs gyári, magyar nyelvet tartalmazó rendszer hozzá. De a xiaomi.eu a kínai rendszerre épül és hála a MIUI Magyarországnak, abban van magyar nyelv és ezek a funkciók és újítások is elérhetőek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ