Xiaomi Mi Box S – Kicsomagolás (Gearvita)

2
2709

Vajon egy új korszak nyílik a Mi Box idővonalán, vagy egy Mi Box 3 “bocsi, hogy elcsesztük, csinálunk egy jobbat” javított verzióval állunk szemben? Majd kiderül a tesztekből, de addig is nézzük meg mit rejt a Mi Box S doboza.

Túl sok újdonságok nem kapunk, a szokásos felállással találkozunk. Az új Mi Box, használati útmutató több nyelven (magyar nincs), egyéb papírok, HDMI kábel, hálózati töltő és az új távirányító.

A Mi Box S tulajdon képpen a Mi Box 4 global változata. A belsőt tekintve nincs változás, 2GB memória mellé 8 GB háttértár párosul, ami elég karcsú, hacsak nem mindent külső meghajtóra pakolunk, mivel bővíteni csak úgy lehet, ha egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt a rendszerben leformázunk. Így azt használhatjuk, mint telefonon is megszoktuk, média anyagaink tárolására. Viszont a távirányítón már a Google asszisztens gombja van a megszokott Xiao AI helyett és pluszban Netflix és egy Live gomb is felkerült.

De! Ne szaladjunk ennyire előre, lássuk mi van a dobozban és a hétvégén jön a teszt is, hogy kiderüljön, minden rendben van e az új dobozzal és érdemes e váltani.

Jó szórakozást!

Csak a Hello Xiaomi olvasóinak a Gearvita új akcióval állt elő, az oldalukról be is szerezhetitek 58.99$-ért! Vásárlás végén használjátok ezt a kupont: SMIBOX

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ