KezdőlapHírekKét ismeretlen Xiaomi telefon kapott FCC tanúsítványt

Két ismeretlen Xiaomi telefon kapott FCC tanúsítványt

Már csak egy hónap van hátra a 2018-as évből és már nem nagyon lesz Xiaomi telefon bemutató, vagyis csak reméljük, hogy idén már nem akarnak nagyot dobni.

A kínai FCC oldalán 2 új Xiaomi telefonnak a kódszáma bukkant fel, amiből kiderül, hogy csak jövőre várhatjuk őket. A FCC megjelenéstől számítva általában 2 hónap, mire valamire való infót is kapunk a cégtől.

Az idei modellek kódszáma M18-al kezdődtek, így a fenti két telefon már biztos, hogy jövőre, az az 2019-ben fognak bemutatkozni. A számok alapján egy modell két verziója lesz, csak még azt nem tudjuk, hogy melyik lehet.

Pletykák sokszínűsége miatt egyesek a közelgő újabb csúcsmobil, az Mi 9 két verziójára asszociálnak, amivel debütálhat a Qualcomm Snapdragon 8150 SoC. Mások szerint a Redmi Note 6 Pro kínai verziójának megjelenésére számíthatunk, hisz eddig csak Európában és Indiában jelent meg.

Amint lesz több infónk, azonnal jövünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img