- Hirdetés -
()

Egy hónappal ezelőtt mutatták be az Mi 8 Pro és Mi 8 Lite telefonokat, amik némileg a Mi 8 – SE – EE közti űrt próbálják betölteni, mint tudásban, mind árban. A bemutatón többek közt azt is hallhattuk, hogy a telefonokat hamarosan globálisan is értékesíteni fogja a Xiaomi. Eddig még nem tudtuk, csak sejtettük, hogy melyik ország lesz az első, de sejtésünk sem volt helyén való, mi Spanyol országra voksoltunk.

Donovan Sung jelentette be ma Twitteren, hogy a Xiaomi Mi 8 Lite globális értékesítése Ukrajnában kezdi meg európai pályafutását. 2018. október 17-én szerdán indul meg Ukrajna fővárosában, Kijevben. A bemutatóra odarepül Donovan, hogy személyesen találkozzon a rajongókkal a helyi Mi Store-ban és helyi idő szerint este 19:00-kor elindítsa a Xiaomi Mi 8 Lite hivatalos európai értékesítését.

Az Mi 8 Lite a legolcsóbb a családban, 6.26″ FHD+ kijelzővel, 12/5MP dupla hátsó és 24MP szelfi kamerával, SD660 processzorral. Ellenben sem infrás arc feloldás, sem képernyő alatti ujjlenyomat olvasó sincs benne, így éri el a legkedvezőbb árat a nagyok között.

Hazai forgalmazásról még nincs hír, de ha B20 kompatibilis és magyar nyelv is lesz benne, biztosra vehetjük, hogy a hivatalos hazai Mi Storban és a legnagyobb Xiaomi webáruházban is megvásárolható lesz.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -