KezdőlapHírekXiaomi Mi 8 Lite Global megjelenés október 17-én, Ukrajnában.

Xiaomi Mi 8 Lite Global megjelenés október 17-én, Ukrajnában.

Egy hónappal ezelőtt mutatták be az Mi 8 Pro és Mi 8 Lite telefonokat, amik némileg a Mi 8 – SE – EE közti űrt próbálják betölteni, mint tudásban, mind árban. A bemutatón többek közt azt is hallhattuk, hogy a telefonokat hamarosan globálisan is értékesíteni fogja a Xiaomi. Eddig még nem tudtuk, csak sejtettük, hogy melyik ország lesz az első, de sejtésünk sem volt helyén való, mi Spanyol országra voksoltunk.

Donovan Sung jelentette be ma Twitteren, hogy a Xiaomi Mi 8 Lite globális értékesítése Ukrajnában kezdi meg európai pályafutását. 2018. október 17-én szerdán indul meg Ukrajna fővárosában, Kijevben. A bemutatóra odarepül Donovan, hogy személyesen találkozzon a rajongókkal a helyi Mi Store-ban és helyi idő szerint este 19:00-kor elindítsa a Xiaomi Mi 8 Lite hivatalos európai értékesítését.

Az Mi 8 Lite a legolcsóbb a családban, 6.26″ FHD+ kijelzővel, 12/5MP dupla hátsó és 24MP szelfi kamerával, SD660 processzorral. Ellenben sem infrás arc feloldás, sem képernyő alatti ujjlenyomat olvasó sincs benne, így éri el a legkedvezőbb árat a nagyok között.

Hazai forgalmazásról még nincs hír, de ha B20 kompatibilis és magyar nyelv is lesz benne, biztosra vehetjük, hogy a hivatalos hazai Mi Storban és a legnagyobb Xiaomi webáruházban is megvásárolható lesz.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img