web analytics
KezdőlapHírekA Xiaomi cáfolta az Mi 6s létezését! Kamu Geekbech kép kering a...

A Xiaomi cáfolta az Mi 6s létezését! Kamu Geekbech kép kering a neten!

A napokban gőzerővel másolják egymásról a techblogok a Geekbench oldalán feltűnt Xiaomi Mi 6s képét és hírét. A Geekbench lista azt mutatja, hogy ez a készülék Qualcomm Snapdragon 835 processzorral fog működni, 6 GB RAM-mal és Android 9.0 Pite rendszerrel. A feltételezett okostelefon 1747-es egymagos pontszámot és 7039-es többmagos pontszámot ért el.

Nem csak a külföldi, hanem a magyar oldalak is lehozták és minden utána járás nélkül közölték a telefon eljövetelét. Bár a legtöbb oldal nem Xiaomi specifikus, így nem nem érezhették azt a kamuszagot, amit ilyenkor körbeleng egy ilyen hírt.

Na de ne csak dobálózzunk a szavakkal, a Xiaomi Weibo felületén is megerősítette, hogy ez bizony “FAKE NEWS”!

Az ilyen értelmetlen hírekkel szemben nagyon elővigyázatosnak kell lenni, mielőtt megírnánk, körbe kell nézni a hírt és utána járni, hogy később ne kelljen szabadkozni. Nálunk ezért nem olvashattátok…

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek