KezdőlapHírekElégedetlen Xiaomi munkatárs panaszkodott Weibo-n

Elégedetlen Xiaomi munkatárs panaszkodott Weibo-n

Egy kisebb zűrzavart keltett az az október 11-én, egy Xiaomi dolgozó által létrehozott Weibo post, amiben röviden kifejtette nemtetszését a vezetéssel szemben. A probléma az, hogy ez a Nanjin Mi Store mikroblogja…

“Ma már nem lesz Nanjing zászlóshajó Mi Store. Ön [valószínűleg a Mi Store menedzsmentjére utal] a testére taposnak a testvéreknek, akik alacsony jövedelmükért dolgoznak. A Xiaomi már nem a legmenőbb cég a fejemben”

– mondta (kissé nyers fordításban) a Weibo blogot üzemeltető csapat egyik munkatársa. A bejegyzés megemlíti a két legfőbb vezért, Lei Jun alapítót és Bin Lin vezérigazgatót. A fő probléma a munkatárs szerint, a kevés megbecsülés és az alacsony bérek, azért az elvárásért, amit a Mi Store üzemeltetője támaszt.

Ez már nem az első, hogy a Xiaomi kínai munkatársai panaszkodnak, sőt, az egyik franchise alapon működő Mi Store tulajdonosa be is perelte a céget, szerződésszegésért, ellátási problémák, kommunikáció és marketing hanyagság, stb.

A bejegyzést gyorsan törölték, de nem eléggé, a helyi média felkapta és több közösségi platformon is megjelent. A Xiaomi közleményében megerősítette, hogy egyik munkatársuk személyes haragját fejezte ki és vizsgálják az ügyet.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img